Oglądnijcie i stwierdźcie czy możliwym jest to co nam wmawiają od lat
Warto obejrzeć - gwarantuje
Bo Stany Zjednoczone Ameryki to taki pierdolnięty kraj, w którym(...) Dymają ich na prawo i lewa, wmawiają im głupoty w TV a te ciule w to wierzą....
Coś dla ambitnych którzy nie wierzą temu co w mediach i nie należą do grona ciemnoty..
Oglądnijcie i stwierdźcie czy możliwym jest to co nam wmawiają od lat
Splitterek - Ty należysz do grona ciemnoty, że oglądasz takie bzdury o teoriach spiskowych.
ale kurwa debile jebane bywają na tym forum o komentarze typu
"80 minut ? pierdole za długie " albo "oo znowu jakieś teorie spiskowe " i chuj wam w do mordy kurwa
jak ktoś jest debilem to i tak nim pozostanie nie oglałeś to zamknij mordę i siedź cicho kurwa
a teraz tak dokument wspaniały polecam do tego jeszcze Duch Epoki i wiele innych filmów na temat globalizacji illuminatów itp
a jak ktoś sobie nie wierzy to niech zamknie mordę i spierdala
a teraz czekam na napinke chuj wam w cyce bo i tak więcej tu nie zajrzę
I na koniec-jeśli chcesz wyciągać wnioski, wyciągaj je z własnej głowy, nie z gazet, mediów (tv, gazety internet) bo tam możesz tylko przeczytać czyiś punkt widzenia. Zacznij myśleć samodzielnie-bez filmów.
2 Ty to nakręciłeś?nie sądzę. Obejrzałem TYLKO 47sek i wyłączyłem
NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK BRAK MANIPULACJI!!! Jakby ktoś odkrył całą prawdę to napewno by prędzej nie żył niż ją ujawnił. Ponadto na filmie widać duży nakład finansowy (ujęcia z helikoptera) Nie brzmi jak "wydałem w chuj kasy na ten filmik żeby nic nie osiągnąć"
I na koniec-jeśli chcesz wyciągać wnioski, wyciągaj je z własnej głowy, nie z gazet, mediów (tv, gazety internet) bo tam możesz tylko przeczytać czyiś punkt widzenia. Zacznij myśleć samodzielnie-bez filmów.
up konfrontacja konfrontacja.. poglady pogladami ... ale jak tu mozna o tym mowic... skoro Sadysci zapomnieli juz co to czlowieczenstwo, i normalna dyskusja...
jak chocby vass "Ty należysz do grona ciemnoty, że oglądasz takie bzdury o teoriach spiskowych" tutaj nawet nie da sie podjac dyskusji...
70 % spolecznosci tutaj jest nastawiona na to by zbluzgac, zgnoic, wysmiac...
Może być rok dwa tysiące pierwszy a nie dwutysięczny pierwszy.
Jak autor filmiku nie zna nawet podstaw gramatyki to wątpię, żeby jego wypociny były coś warte.
Ten filmik to manipulacja, na którą z pewnością nabierze się większość z was.
W końcu techno też lubicie, nie?