Zwyrodnialec wyżywa się na dziadku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No Co jest,wielcy sadolo-rasisci, poczuli smutek? Zal? ... Zwykle Cioty!!
babycow napisał/a:
No Co jest,wielcy sadolo-rasisci, poczuli smutek? Zal? ... Zwykle Cioty!!
Tak, odpierdol się.
Mówcie co chcecie ,ale Dziadziuś to Dziadziuś i za chuja nie wolno mu robić krzywdy.
wydaje mi sie ze materiał jest bardzo subiektywny, przedstawiono w nim tylko racje jednej strony, dla dodaania wiarygodnosci nalezało by podac wersje 14-letniego Patryka, bo byc moze dziadkowi sie należało .
zapierdolic skurwola jebanego malego i jego starych za pojebane bezstresowe wychowanie ;] kurwa
Ujebać kolesiowi rączki i nóżki, a następnie zasypać solą kamienna...
dajcie mi tą mała kurwe, to ją wytresuje...
chyba bym gnoja zatłukła
gdyby się nawinął, byłby dobry materiał na hard
Według mnie powinien oglądnąć "Ojca chrzestnego". Szczyl nabrałby szacunku do rodziny.
Bezstresowe wychowanie jest ok ale to nie wina rodziny ale kolegow i otoczena co rodzina moze zrobic w szkole albo na ulicy? Nic a nic :p i taka jest prawda jak sie nie wymysli czegos mlodym do roboty to odpierdala a ze rosne dres debil to nic nie zrobisz w kadej hip hopowej piosence jakis kurwa popki i napierdalanu i ruchaniu policji... Tez bylem taki ale jak mialem 14 lat to wyroslem z gowna na pewno i szanuje swoich rodzicow bardzo, bywaja natretni ale to sa rodzice i tyle tak samo starszych szanuje nie radio maryja :p ja sie tylko bronie i nie podnosze lap na slabszych.
Kurwa zajebał bym!! zajebał bym!! zajebał bym!! napierdalał bym nie patrzył pierdolony kurwa zwyrodnialec ! Babka też nie lepsza
Bachora złożyć w ofierze całopalnej. Naprawdę, skręca mnie, gdy widzę taką degenerę.
Nie porusza mnie sam widok tej przemocy, bo są ludzie zdolni do gorszych czynów, ale fakt, że robi to na własnym dziadku, czyni z niego coś gorszego od podczłowieka.
Nawet zwierzeta czują respekt przed starszyzną!
Nie porusza mnie sam widok tej przemocy, bo są ludzie zdolni do gorszych czynów, ale fakt, że robi to na własnym dziadku, czyni z niego coś gorszego od podczłowieka.
Nawet zwierzeta czują respekt przed starszyzną!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów