Zwyrodnialec wyżywa się na dziadku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najbardziej mnie wkurwiaja te stare urzednicze kurwy, ktore przy kamerach udaj pracownikow roku, a codziennie od 8 do 15 zajmuja sie plotami. Czasem powypisuja kilka papierkow i przepracowane sa w chuj! Centrum pomocy rodzinie kurwa... Niech zmienia nazwe na Centrum kurestwa i nierobstwa.
A mnie z kolei wkurwia bezstresowe wychowanie. Potem rosną takie chuje. Ja nie byłem wychowany bezstresowo, nieraz dostałem po uchu jak coś przeskrobałem i prawidłowo, też tak będę dzieciaka wychowywał. I kurwa w życiu mi nie przyszło do głowy ręki na kogoś z rodziny podnieść. No ale cóż. Unia każe nie dawać dzieciarowi w dupsko jak się należy nawet i rośnie takie pokolenie zjebane.
Kurwa kumple sami mu powinni ryj zmasakrować za to a jak nie...
to Patryka wyruchać w dupę i rozgłosić na dzielni, że na pały sprzedaje.
to Patryka wyruchać w dupę i rozgłosić na dzielni, że na pały sprzedaje.
mały sadol,dać mu konto premium
androgenius napisał/a:
mały sadol,dać mu konto premium
twoim starym dać konto premium za wychowanie takiego idioty
możemy śmiać się z murzynów, żydów, czajników ale kurwa, każdy ma swój honor i ja osobiście nie pozwoliłbym sobie na bicie osób które bronić się już nie potrafią.
twoja matka w chuj żałuje że cię w czas nie wyskrobała ośle.
androgenius
Znajdź jakąś ścianę i przypierdol głową z rozpędu. Jak Cię czytam, to proponuję celować w kant. Pseudosadysta z prywatnego gimnazjum, którego największym hardcorem jest przemycanie chipsów w dzień zdrowej żywności.
Znajdź jakąś ścianę i przypierdol głową z rozpędu. Jak Cię czytam, to proponuję celować w kant. Pseudosadysta z prywatnego gimnazjum, którego największym hardcorem jest przemycanie chipsów w dzień zdrowej żywności.
i teraz będa się z nim pierdolić, że biedny, że bez rodziców...
Na łańcuchu w kamieniołomie powinien zapierdalać
Na łańcuchu w kamieniołomie powinien zapierdalać
Takich ludzi powinno się usypiać. On zawsze taki bedzie. Ludzie się nie zmieniają, nie w środku...
Ja bym temu sadolowi chętnie wsadził te wędke w odbyt razem z kołowrotkiem i kręcił do tąd aż by mu gówno z ryja pociekło.
@piter - piwko za dobry wrzut
@androgenius - jesteś zjebem, wypierdalaj
@androgenius - jesteś zjebem, wypierdalaj
Tsk221 napisał/a:
Takich ludzi powinno się usypiać. On zawsze taki bedzie. Ludzie się nie zmieniają, nie w środku...
Zgadzam się, jebać staruchów
A ja bym takiego małego cwela wpierdolił do więzienia, do recydywistów
takiego gnoja powinno się zlinczować. ostatnio były słynne sprawy z maltretowaniem kotów i psów, internauci gówniarzy szybko znajdowali, tym też powinni się zająć. upublicznić dane osobowe, niech sra w gacie wychodząc do sklepu po bułki.
a co do androgeniusa: nie wyżywajcie się, raczej nie powiedział tego na serio, w końcu to forum czarnego humoru
a co do androgeniusa: nie wyżywajcie się, raczej nie powiedział tego na serio, w końcu to forum czarnego humoru
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów