Jak dla mnie, ostatnia scena zmiażdżyła.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak dla mnie, ostatnia scena zmiażdżyła.
Wow... jeszcze nikt nie zwyzywał Stankiewicza od jebanego pedała, który robi chujowe filmy na YouTube... to na pewno sadistic? :o
Gość w tych rurkach wygląda jak parodia faceta. Zrozumiałbym to jeszcze, gdyby był nastolatkiem.
jebany w dupe kostek
po raz kolejny gówno co ja poradzę ze jest chujowy
pewnie się kisił tydzień na poczekalni i czekał na gimbaze
albo maja zatrudnionych ludzi do podbijania na główna
to 2 bardziej prawdopodobne
pewnie się kisił tydzień na poczekalni i czekał na gimbaze
albo maja zatrudnionych ludzi do podbijania na główna
to 2 bardziej prawdopodobne
No i chuj.
Ja tam uwielbiam zimę, można sobie pośmigać na nartach i przetestować swojego range rovera patrząc na plebs pchający tico na parkingu. W dodatku robi się wietrzenie ulic z bezdomnych, więc przyjemne z pożytecznym
SteelMike napisał/a:
Słabo, najgorsze jest skrobanie szyb przed pracą, jak ma się na 6 albo po nocce
Racja, to mnie najbardziej wkurwia.
Wstajesz rano, patrzysz na zegarek... kurwa spóźniony
wychodzisz z domu a tam mocno przylgnięta 2 centymetrowa warstwa lodu na szybie gdzie plastikowe skrobaczki łamią się już za 1 pchnięciem...
Pedał pedałem, ale to wszystko prawda, brakuje tylko skrobania tych jebanych szyb w starym fordzie
Wszyscy interesują się tylko pedałem, ładnej dupy z twarzy nikt nie zauważył.. sadistic, miejsce gdzie pedały wyzywają innych pedałów od... pedałów...
Wszystko fajnie, tylko że zima się jeszcze się tej zimy nie zaczęła nawet. W Krakowie były całe 3 śnieżne dni. Pierwszy raz od 15 lat nie odmiatałem garażu przez całą (jak dotychczas) zimę. Część stoków narciarskich nie może ruszyć choćby i przy sztucznym naśnieżaniu, bo nawet w nocy jest powyżej zera. Gdzie ta zima?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów