Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hmm... nie uważam abym był jakiś tam wytrenowany, ale takie 140kg na martwy ciąg to wcale nie wiele.
dla 50 kilowego facete to niewiele, dla 50 kilowej laski to w chuj
Hmm... nie uważam abym był jakiś tam wytrenowany, ale takie 140kg na martwy ciąg to wcale nie wiele.
może i niewiele ale ona dźwiga ponad 200% swojej masy ciała czyli stosunek masy do ciężaru jest naprawdę przyzwoity. Dla porównania przeciętny facet musiał by kręcić ok 300kg, przy wadze ok 90-100 kg. Na amatorów to naprawdę satysfakcjonujący wynik. Sam strzeliłem 200 kg w wadze ok 80-85 więc plasuję się za tą Panią. A że kontrola dna miednicy przy martwym i ciśnienie robi swoje + pas na przeponie to się lalce ulało.
4 czerwone talerze po 25 kg
2 zielone talerze po 10 kg
i sztanga 20 kg.
Za tydzień poproś panią od matematyki żeby pomogła tobie to wszystko zsumować.
Dobra, nie zauważyłem, że są po dwa krążki 25 z każdej strony. A panią od matematyki to ja przepchnę w dupę, bo tylko do tego się nadaje.
może i niewiele ale ona dźwiga ponad 200% swojej masy ciała czyli stosunek masy do ciężaru jest naprawdę przyzwoity. Dla porównania przeciętny facet musiał by kręcić ok 300kg, przy wadze ok 90-100 kg. Na amatorów to naprawdę satysfakcjonujący wynik. Sam strzeliłem 200 kg w wadze ok 80-85 więc plasuję się za tą Panią. A że kontrola dna miednicy przy martwym i ciśnienie robi swoje + pas na przeponie to się lalce ulało.
Masz rację.
Ryju, nie pij już dzisiaj, masz dość.
Myślę Jasiu, że jesteś najmniej odpowiednią osobą, aby komuś doradzać nie picie alkoholu.
że jeszcze nikt nie napisał że pływała w Sekwanie i dlatego ma wymioty
Pozbyła się spermy z żołądka.
4 czerwone talerze po 25 kg
2 zielone talerze po 10 kg
i sztanga 20 kg.
Za tydzień poproś panią od matematyki żeby pomogła tobie to wszystko zsumować.
nie ma znaczenia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów