Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wylizałbym te rzygi i jak popuściła to chętnie również klocka na deser. Stopki też pewnie fajnie pachną
Kolega jak widzę jest konsekwentny w swych postach jeśli chodzi o wątek fekalny. Ogółem
Flodzia weź Ty się uspokój!
Dwa czerwone 100 funtów 40,35 kg
Dwa zielone 20 funtów 9,06 kg
Sztanga 20 kg
To się kurwa równa 69,41 kg
Co ty pierdolisz ?
Czerwony to 25 kg
eleiko.com/en-us/equipment/plates/weightlifting/3085231-25-eleiko-iwf-...
4 czerwone talerze po 25 kg
2 zielone talerze po 10 kg
i sztanga 20 kg.
Za tydzień poproś panią od matematyki żeby pomogła tobie to wszystko zsumować.
To i tak wychodzi 130 kg a nie 140 więc obaj korepetycje z matmy.
a weź sobie dodaj 4x25+2x10+20 i zobaczymy czy ci wyjdzie 130 czy jednak 140 i czy to ty powinieneś iść na korepetycje z matmy
Ryju, nie pij już dzisiaj, masz dość.
Flodzia weź Ty się uspokój!
Dwa czerwone 100 funtów 40,35 kg
Dwa zielone 20 funtów 9,06 kg
Sztanga 20 kg
To się kurwa równa 69,41 kg
Idź być kałmukiem gdzie indziej
Do której szkoły specjalnej chodzisz?
Idź być kałmukiem gdzie indziej
Do której szkoły specjalnej chodzisz?
Do tej samej co Ty tylko klasa wyżej
[ Dodano 2024-08-28, 20:05 ]
Ryju, nie pij już dzisiaj, masz dość.
Kończę ostatniego browca i tyle na dziś.
[ Dodano 2024-08-28, 20:07 ]
a weź sobie dodaj 4x25+2x10+20 i zobaczymy czy ci wyjdzie 130 czy jednak 140 i czy to ty powinieneś iść na korepetycje z matmy
Racja zblaznilem się nie policzyłem jednego talerza. Zwracam honor.
Do tej samej co Ty tylko klasa wyżej
Czyli to o tobie cała szkoła mówiła, że przechodzisz z klasy do klasy za branie do ryja. Już wiadomo skąd twój nick i jeszcze licznik obciągniętych parów przy nim.
Spokojnie jeszcze kilka dni i twój licznik będzie wzrastał.
Zrobiłeś z siebie idiotę i jeszcze pyszczysz
Czyli to o tobie cała szkoła mówiła, że przechodzisz z klasy do klasy za branie do ryja. Już wiadomo skąd twój nick i jeszcze licznik obciągniętych parów przy nim.
Spokojnie flodzia ciebie i tak nikt nie pobije w ciągnięciu druta tak że bądź spokojna nie będę robił ci konkurencji.
Spokojnie flodzia ciebie i tak nikt nie pobije w ciągnięciu druta tak że bądź spokojna nie będę robił ci konkurencji.
Jak dla mnie to możesz dalej opierdalać parówy bo jak widać jest to twoja mocna strona w przeciwieństwie do matematyki na poziomie 2 klasy szkoły podstawowej.
Jak dla mnie to możesz dalej opierdalać parówy bo jak widać jest to twoja mocna strona w przeciwieństwie do matematyki na poziomie 2 klasy szkoły podstawowej.
Jak już wspomniałem nie będę robił ci konkurencji.
[ Dodano 2024-08-28, 20:32 ]
Zrobiłeś z siebie idiotę i jeszcze pyszczysz
Owszem zrobiłem ale się do tego przyznałem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów