Serial "Chłopaki z baraków"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Serial "Chłopaki z baraków"
wygląda jak pedał łozo
Niedawno obejrzałem po raz kolejny całą serię. Podobno wzięli się za 8 sezon.
@Masterof
Nieoficjalnie nawet 9, super akcja, mam tylko nadzieję, że Comedy Central wykupi do tego prawa i zatrudni tych samych ludzi na przetłumaczenie, bo teksty są super, a ten lektor idealnie je czyta
Nieoficjalnie nawet 9, super akcja, mam tylko nadzieję, że Comedy Central wykupi do tego prawa i zatrudni tych samych ludzi na przetłumaczenie, bo teksty są super, a ten lektor idealnie je czyta
jeden z moich ulubionych seriali, kurde faja.
Zajebisty serial, polecam wszystkim.
Pamiętam jak kiedyś panna mi się puściła i rzuciła dla innego. (kawał kurwy, Bogu dzięki, że to odległa przeszłość)
Lekko zdołowany oglądałem ciągiem wszystkie sezony ,,Chłopaków z baraków". Szybko doszedłem do wniosku, że ten serial jest 100 razy lepszy od tamtej szmaty.
Świetna terapia na takie chwile.
Polecam.
Lekko zdołowany oglądałem ciągiem wszystkie sezony ,,Chłopaków z baraków". Szybko doszedłem do wniosku, że ten serial jest 100 razy lepszy od tamtej szmaty.
Świetna terapia na takie chwile.
Polecam.
Nawet lektor powiedział 15 gramów a ty głąbie napisałeś w tytule 15 gram. Dobrze, że nie 15 kilogram.
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Nie masz już do czego się dopieprzać? Mógłbyś się kurwa zachowywać milej i poprawiać bez wyzywania. Chętnie bym zmienił, ale po 60 minutach nie można edytować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów