Jaka broń? Wy czytacie opisy, czy tak radośnie wrzucacie sobie komentarze? Jak byłem młodszy od niego też się bawiliśmy na podwórku takimi pistolecikami na plastikowe kulki i nawet nas policja nigdy nie zatrzymała. Ba nawet nie zwracali na nas uwagi jeżdżąc polonezem.
Kiedy ty geniuszu bezmózgi widziałeś żeby ktokolwiek w wieku 15 lat bawił się platkiowymi pistolecikami?
NieJaka broń? Wy czytacie opisy, czy tak radośnie wrzucacie sobie komentarze? Jak byłem młodszy od niego też się bawiliśmy na podwórku takimi pistolecikami na plastikowe kulki i nawet nas policja nigdy nie zatrzymała. Ba nawet nie zwracali na nas uwagi jeżdżąc polonezem.
Bo nie było małp.
Ale swoją drogą pies idzie siedzieć. Widać że gowniak odkładał broń, a to Kalifornia.
Slychac jak mowi "it is a BB..." kiedy ja wyciagal.
Mogl dac sie zatrzymac, policjant by zobaczyl, ze to tylko wiatrowka i byloby z glowy. A tak nafaszerowany olowiem.
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...Jak młody tupak przeżyje to na dzielni będzie bossem
Jak byłem młodszy od niego też się bawiliśmy na podwórku takimi pistolecikami na plastikowe kulki i nawet nas policja nigdy nie zatrzymała
Róznica jest taka ze w USA jest wiecej broni niz ludzi, i w kazdym takim przypadku gdzie ktos zglasza ze podejrzany ma przy sobie bron trzeba traktowac jakby mogl jej uzyc przeciwko policjantowi, nie wazne czy ma przy sobie zabawkowy pistolet, policja dmucha na zimne.
Bo nie było małp.
Ale swoją drogą pies idzie siedzieć. Widać że gowniak odkładał broń, a to Kalifornia.
Czemu według Ciebie pies idzie siedzieć? Policjant mówi żeby trzymał ręce w górze, a ten imbecyl w kominiarce grzebie się po jajach i wyciąga replikę glocka. Może wyciągnie wnioski i za 10 lat nie wyjmie w identycznej sytuacji prawdziwej spluwy. Jakby tam policjanci mieli każdemu wierzyć że pistolet to atrapa, to żaden nie dożył by emerytury.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów