📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Uwaga ten komentarz zryje ci psyche jeśli słuchasz tego gówna: jednak z tych chujostw da się zrobić coś zajebistego !!
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
edit. Jednak sie opamietalem i kojarzy mi sie z Paprika Korps
edit. Jednak sie opamietalem i kojarzy mi sie z Paprika Korps
mam wyjebana najlepiej i droga
Dla gitarzysty Propsy
Jako słuchacz rapu szanuje rocka i inne rodzaje muzyki i nie pisze ; O jezu co on zrobil z tymi kawałkami
Dla gitarzysty Propsy
dzikiwonz napisał/a:
Dlaczego wszyscy mówią "z gówna zrobił poezje" ja osobiscie jestem fanem rapu i boli mnie to ze rap to gówno.
Jako słuchacz rapu szanuje rocka i inne rodzaje muzyki i nie pisze ; O jezu co on zrobil z tymi kawałkami
Dla gitarzysty Propsy
Otóż kurwa to. Ja rozumiem, że sadol kiedyś był forum dla fanów metalu, ale jechanie sobie nawzajem jest zjebane. Tak samo mnie osobiście wkurwia trend (szczególnie wśród gimbo) słuchania i wyznawania wszelkiego dubstepu. OK. Słuchajcie sobie, ale nie ma co jechać sobie wzajemnie. Pisać, że "film fajny, ale ten zjebany dubstep w tle wszystko psuje", albo na odwrót "piwo za muzykę. Podaj tytuł".
brawo próba umuzycznienia takiego gówna jak hip-hop raczej nie udana. Ba nawet ten filmik udowadnia miernotę hip-hopu. Usunięcie pseudoartystycznych tekstów o jaraniu i ruchaniu i zostaję prosty brzdęk, który i tak zazwyczaj jest skomputeryzowany. Ale czego można się spodziewać po rozrywce dla plebsu.
dzikiwonz napisał/a:
Dlaczego wszyscy mówią "z gówna zrobił poezje" ja osobiscie jestem fanem rapu i boli mnie to ze rap to gówno
Skoro wiesz że gówno, to się nie katuj i nie słuchaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów