też bym tak chciał , ale mi się nie chce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pater patriae napisał/a:
jakichś nadzwyczajnych osiągnięć nie ma, owszem jak na kobietę podniesie dużo (chociaż na drążek, to aż żal patrzeć), ale żeby robić z tego filmik, to już przesada..
Piwo za 3:55-4:08
Ty kurwa chyba nie wiesz jakie GÓWNO własnie napisałeś.
Spoko spoko pójdzie do pracy, będzie zapierdzielać od 8 do 12 godzin dziennie, będzie się sama otrzymywać, nie będzie czasu na siłownie to odechce się jej tak zapierdzielać na siłowni forma spadnie itd. Póki rodzice utrzymują jest fajnie szkoła to tam ch na nią zawsze znajdzie się czas.
Chociaż po 10 godz w pracy również chodzę na siłownie, biegam ale nie tak jak kiedyś bo bym w ogóle nie spał.
Chociaż po 10 godz w pracy również chodzę na siłownie, biegam ale nie tak jak kiedyś bo bym w ogóle nie spał.
To jest prawdziwa siła, a nie jakieś bezsensowne pompowanie na złomowni...
Danlew napisał/a:
Spoko spoko pójdzie do pracy, będzie zapierdzielać od 8 do 12 godzin dziennie, będzie się sama otrzymywać, nie będzie czasu na siłownie to odechce się jej tak zapierdzielać na siłowni forma spadnie itd. Póki rodzice utrzymują jest fajnie szkoła to tam ch na nią zawsze znajdzie się czas.
No niestety tak to jest...
Grunt to się dobrze odżywiać i wysypiać, pozdrawiam
Scyther napisał/a:
To jest prawdziwa siła, a nie jakieś bezsensowne pompowanie na złomowni...
Boże, następny ekspert
Nie rozumiem jej trenera. Zajebiście ją przygotowuje, ale kurwa no bez przesady:
-małpi chwyt
-front przysiady i pozycja kolan (w taki sposob sobie rozpierdoli)
-no i to pierdolenie jebanej gumy. Jak mnie to wkurwia u Hamerykanow!
A tak ogółem to zajebiscie, że wśród poglądów, że kobieta z fajka jest sexy a W-F chujowy to fajnie znalezc takie perełki.
-małpi chwyt
-front przysiady i pozycja kolan (w taki sposob sobie rozpierdoli)
-no i to pierdolenie jebanej gumy. Jak mnie to wkurwia u Hamerykanow!
A tak ogółem to zajebiscie, że wśród poglądów, że kobieta z fajka jest sexy a W-F chujowy to fajnie znalezc takie perełki.
Jak lubi to spoko, myślę jednak, że przypakowała z potrzeby życiowej... nikt jej nie chce otwierać słoików w kuchni.
mi sie w hu takie panny podobaja
jak na dupe i wage to jej zajebiscie idzie
ktos kto cwiczy tylko dlatego zeby ledwo podniesc 100kg i przy tym posrac sie ze 3 razy to dla mnie jest troche pojebany.sam cwicze dosc sporo i w sumie w dupie mam osiagi ,wiadomo ze kazdy chce podnosic coraz wiecej,czesto zmineniam cwiczenia i jak nie daje pozniej przy seryjkach rady to zmiejszam ciezar a jak idzie git to zwiekszam ,cwicze dla siebie nie dla pierdolenia ile to wyciskam
Na szczescie jest coraz mniej cyrkowcow i fajterow mma na silce,znudzilo sie i no i Pudzian juz nie robi takiego krzyku wiec po huj skoro przestalo byc to modne
jak na dupe i wage to jej zajebiscie idzie
ktos kto cwiczy tylko dlatego zeby ledwo podniesc 100kg i przy tym posrac sie ze 3 razy to dla mnie jest troche pojebany.sam cwicze dosc sporo i w sumie w dupie mam osiagi ,wiadomo ze kazdy chce podnosic coraz wiecej,czesto zmineniam cwiczenia i jak nie daje pozniej przy seryjkach rady to zmiejszam ciezar a jak idzie git to zwiekszam ,cwicze dla siebie nie dla pierdolenia ile to wyciskam
Na szczescie jest coraz mniej cyrkowcow i fajterow mma na silce,znudzilo sie i no i Pudzian juz nie robi takiego krzyku wiec po huj skoro przestalo byc to modne
Co kto lubi, mnie takie babki nie kręcą. Kobitka to ma być drobna, a nie napompowana, że aż się przytulić odechciewa.
Szkoda tylko, że jakieś bambusy w tle zbezcześciły tak cudowny podkład Red Hotów
Szkoda tylko, że jakieś bambusy w tle zbezcześciły tak cudowny podkład Red Hotów
E tam, gdybym miał dostęp do takiego sprzętu, też bym tak potrafił :p
drodzy znawcy sadistica chodzący na siłownię - powiedzcie ile razy podnieśliście wagę swojego ciała na klatkę oraz ile razy wyniesiecie w martwym ciągu dwukrotną masę swojego ciała?
Ta dziewuszka z krągłą pupką i chudymi rączkami potrafi więcej niż 90% tego co widzę na siłowni.
Dziękuję, dobranoc...
Ta dziewuszka z krągłą pupką i chudymi rączkami potrafi więcej niż 90% tego co widzę na siłowni.
Dziękuję, dobranoc...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów