też bym tak chciał , ale mi się nie chce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kto tak kurwa zbeszcześcił gitarkę od RHCP? Pierdolone czarnuchy potrafią wszystko spierdolić, i jak tu kurwa nie być rasistą, małpiszony pierdolone.
Tak
sMieciu napisał/a:
drodzy znawcy sadistica chodzący na siłownię - powiedzcie ile razy podnieśliście wagę swojego ciała na klatkę oraz ile razy wyniesiecie w martwym ciągu dwukrotną masę swojego ciała?
Ta dziewuszka z krągłą pupką i chudymi rączkami potrafi więcej niż 90% tego co widzę na siłowni.
Dziękuję, dobranoc...
Po co ciężary?
Stary, zabierz ich na drążek
ilves napisał/a:
Tak sobie dalej wmawiajcie. Kulturystki walą sterydy dlatego wyglądają tak jak wyglądają. Kobieta która nie bierze nie ma szans na taki rozrost mięśni.Tiaaa, a za jakiś czas będzie wyglądać jak kulturystka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów