też bym tak chciał , ale mi się nie chce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
A to świrek muchomorek
Tiaaa, a za jakiś czas będzie wyglądać jak kulturystka.
W sumie to obejrzałem całość, tylko dlatego, że jest na co popatrzeć, bo jakichś nadzwyczajnych osiągnięć nie ma, owszem jak na kobietę podniesie dużo (chociaż na drążek, to aż żal patrzeć), ale żeby robić z tego filmik, to już przesada..
Piwo za 3:55-4:08
Piwo za 3:55-4:08
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
nooo wyobraźcie sobie ,wraca do domu po zawodach a wy przesoliliście zupę . W dwóch słowach , ze łba to nie byłoby co zbierać
rozmawiaja dwie kulturystki, jedna mowi do drugiej: sluchaj chyba musze odstawic te sterydy bo wlosy mi zaczely wyrastac?
druga na to: gdzie na plecach?
odp: nie na jajach.
buehehe -.-
druga na to: gdzie na plecach?
odp: nie na jajach.
buehehe -.-
i jakąś taką wypiętą dziwnie dupe ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów