6 Lat bytu Szatana na ziemi...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ja to tak sie czasami zastanawialem dlaczego zaden niemiecki zolnierz nie odjebal hitlera podczas jakiegos pochodu czy innech chujstwa, nie wierze ze oni mieli najebane pod kopula jak on i nie znali litosci wobec ludzi
@up
jak żeś taki cwaniak to idź ryżego odstrzel
Niektórzy wierzyli w ich propagandę że polska pierwsza zaatakowała niemców. Poza tym byli faszerowani prochami i to grubo.
achujciwcycki napisał/a:
@up
a ryży zabija miliony niewinnych ludzi? trzeba było na niego nie głosować pało
Taki chuj, piwa nie będzie. Dlaczego? Za oklepaną muzykę która jest w połowie filmów na yt.
Pikpok, to ile on ma lat według ciebie skoro nadal się szwęda?
Gdyby nie ten pan Szatanowaty, mielibyśmy w Polsce coś za dużo pejsowatych pizd. Poleciał też po Polakach ale hrhmh....
Dalej jesteście za rozbrajaniem ludności cywilnej?
Niemcy też byli. (i nie jacyś wyimaginowani naziści z kosmosu, tylko NIEMCY, ojcowie i dziadkowie naszych OBECNYCH sąsiadów)
Ale widzę, że w tym zakresie od lat nic się nie zmienia.
Państwo ma broń, bo jest mądre (jak widać na filmie). Naród nie ma broni, bo jest głupi.
..a teraz wersja będzie dla debili, bo coraz więcej ich na sadolu:
Żołnierze mają broń bo są dobrzy i czynią dobro. Ludność cywilna nie ma broni, bo jest głupia i nie wie co z nią robić.
Niemcy też byli. (i nie jacyś wyimaginowani naziści z kosmosu, tylko NIEMCY, ojcowie i dziadkowie naszych OBECNYCH sąsiadów)
Ale widzę, że w tym zakresie od lat nic się nie zmienia.
Państwo ma broń, bo jest mądre (jak widać na filmie). Naród nie ma broni, bo jest głupi.
..a teraz wersja będzie dla debili, bo coraz więcej ich na sadolu:
Żołnierze mają broń bo są dobrzy i czynią dobro. Ludność cywilna nie ma broni, bo jest głupia i nie wie co z nią robić.
Naćpany Adolf miał taka gadkę że na jego plac przychodziły setki tysięcy ludzi. This is madness
O Co to za nuta????????????????????????
A można było iść z Niemcami na Sowiety...
jak niemcy mogli być takimi tepakami że poszli za kimś takim chociaż z drugiej strony myśle że w tym gównianym biednym kraju jakim jest polska przydał by sie ktoś taki bo szczerze sram na ten kraj i w dupie mam patriotyzm skoro tym panstwem rządzą sami debile i wykolejeńcy
xenofantor, Wykonawca to Kronos Quartet a wałek pochodzi z filmu Requiem for a dream.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów