quartz75 napisał/a:
Powiem Ci tak, nie znam się na fotografowaniu ale Twoje zdjęcia są jakieś takie "zmanierowane". To żaden "hejt", najzwyczajniej tak je odbieram. Takie jakieś przekombinowane, nie wiem jak to trafnie nazwać. Żyjesz z tego czy to tylko hobby, do którego dokładasz z własnej kieszeni?
Spoko nie mam z tym problemu
Nie wiem do końca co oznacza przekombinowanie w ich przypadku może chodzi Ci o obiektyw, którego używam ale odchodzę od standardów i podążam za tym co na czasie i tym co czuję.
Żyć to mogę z modellingu i plenerów a opuszczone to dodatek
i pasja więc w całości za to płacę jeżdżąc po Polsce, Belgii, Francji itp. taki los..
kmsm1990 napisał/a:
No niestety, nawet prowadzenie własnej małej działaności potrafi człowieka doprowadzic do szału .....
Zdjęcia fajne, ja się nie mogę przyczepić Sam kiedys fociłem ale bardziej makro....inna bajka
Widzisz każdy foci to co lubi. Ja zajmuję się różnego typu fotografią a pokazuję wam raptem jedną jej jakąś cząstkę. Podobać każdemu się nie musi aczkolwiek nie bez powodu prowadzę stronę na FB od 2011 i zyskałem 5000 lajków choć to tak naprawdę żaden wyznacznik. Fajnie jest mieć np. uznanie w środowisku foto i to się liczy.