Świetna animacja lego, przedstawiająca inwazje niemiec na zsrr
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kto kurwa dał piwo ?
Te pościgi, te wybuchy
A tak na serio szacuneczek za pierdylion detali w wykonaniu, jak trafienia dziurawiące klocki i rykoszety zostawiające ślady
Ktoś długo nad tym dłubał
A tak na serio szacuneczek za pierdylion detali w wykonaniu, jak trafienia dziurawiące klocki i rykoszety zostawiające ślady
Ktoś długo nad tym dłubał
a jabol to nie wino
a jabol to nie wino
To jest chyba cobi, trochę chujowsza wersja lego, ale akurat to było spoko, że wypuszczali dużo serii wojennych. Lego nigdy nie miało takich zestawów- a szkoda.
powinny być jeszcze obozy koncentracyjne Lego - gdzieś już chyba były na tym portalu
Lubiłem się bawić klockami jak byłem mały. Jednak zawsze przychodziła mama i spuszczała mi wodę
TofikPL napisał/a:
Filmik fajny ale chyba zrobiony przez Rosjan, alternatywna historia
Oczywiście, że alternatywna. Moskale mieli ilości sprzętu i siły żywej na tyle dużo, że mogli dwukrotnie podbić tę planetę, a zostali rozjechani czołgami lekkimi. Taki to już gatunek. Gdyby to był każdy inny kraj z takimi zasobami, to by podbił, ale to tylko ruscy...
zajebisty materiał na sadistica
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów