Najlepsze nokauty Tysona.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Drodzy Sadowicze, ten pan w szczycie był niezaczprzeczalnie najlepszym ciężkim wszechczasów. Lepszym od Aliego i Freizera.
Piwo przed włączeniem play.
Piwo przed włączeniem play.
Dostać taką petardę to jak wpaść pod auto:) Trzeba przyznać że znał się na swojej robocie.
Musiał być cholernie silny, skoro niektórych znokautował ciosami w rękawice. Wbijał się w nich jak w masło.
Zaznaczyć tutaj trzeba że pomimo że gość w wieku 22 był mistrzem swojej wagi to nie potrafił się bić na sportowo... Używał technik walki wyciągniętej z ulicy z licznych bójek. Właśnie życie na streecie dało mu podwaliny bo bycia mistrzem. W wiku 21 lat pokonał mistrza olimpijskiego! Polecam filmy na jutubie o nim... jest tego w kurwe!
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Zgodzę się. A co do Aliego to jego legenda jest mocno przesadzona. Co oczywiście nie ujmuje mu, że był wspaniałym zawodnikiem. A co do filmiku i Mike'a to oczywiście piwko.
Zgodzę się. A co do Aliego to jego legenda jest mocno przesadzona. Co oczywiście nie ujmuje mu, że był wspaniałym zawodnikiem. A co do filmiku i Mike'a to oczywiście piwko.
I to był boks. A nie jakieś popierdółki dwunastorundowe "walki" wygrywane kontrowersyjnie na punkty.
Jabym go zjehał na dezki mojim sierpofym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów