c7cr
po pierwsze, każdy kto cokolwiek w życiu potrafi, choć ja nie uważam się za człowieka jakiegoś wysportowanego, powie Ci, że bójki jak ognia trzeba unikać.
Nawet jak coś umiesz, to jakaś pizda ze 2 razy mniejsza od Ciebie wyjmie nóż i nawet nie zauważysz jak będziesz z nim walczył w kurwa parterze, bo zajdzie Cie z boku (gdy walczysz z dwoma, trzema).
tutaj mamy otwarty teren, więc sytuacja jest trochę inna. W każdym razie zakładając, ze jestes najwiekszym nawet kozakiem i tak podwójnie sie narazasz. Pierwszy lepszy bokser wyprowadzajac sierpowego z biodra (tu wyzej masz same babskie ciosy, bez techniki, pracy nóg, bioder, bez ładu i składu, pracują same łokcie i stawy barkowe), wazac zalozmy te 85 kg jest w stanie trwale uszkodzic takiego patusa i, gdy to jest kurwa nagrane na kamerach ze stacji, zwyczajnie za niego odpowiadac...
Wpierdalam screena wyrwanego z kontekstu? Gdybys cokolwiek o boksie wiedzial, rozumialbys ze to najlepszy screen z tej walki pokazujący pizdowatosc tego zajscia
Po prostu przyznaj sie ze nie masz o biciu pojecia. Wrzuciłem screena z najbardziej pizdowatego ciosu z całego zajscia, gdzie typ walczy z pozycji odwrotnej (potem wraca do normalnej) zadaje w chuj damski cios, bez pracy biodra. Dalej, skacze nie z nogi na noge tylko kurwa fruwa jak jebany motyl.
Kolejna rzecz, ma kurwa sandały, jest wstawiony, walczy z jakimis innymi niedojebami....
Ja Ci powiem tak: on tej "sztuki walki" uczły się kurwa z takich filmików jakim Ty nas tutaj uraczyłeś. To jest kompletna żenada się tym jarać...
Co do obsrania się i spierdalania - tak to jest jedyne normalne wyjście z sytuacji, zwłaszcza wtedy gdy cokolwiek potrafisz. I tutaj właśnie jest ta pokora o której jeszcze coś tam wspominasz. Umiesz coś, odwracasz się i odchodzisz. W ogóle jestem zdania że jak coś umiesz to z reguły samym wyglądem odstraszasz, a tutaj mamy leszczyków po 70-75 kg wagi, jeszcze kurwa w sandałach...
Co do nicka - każdy kto jara sie CR7 jest dla mnie niedojebany umysłowo - tyle