Sytuacja sprzed chwili, której byłem świadkiem. Grupa trzech przemków zaczepia typa na stacji benzynowej. Trochę podpity, z rozwalonym palcem u nogi. Na oko niegroźny. Sposób zaczepki mnie rozjebal.
Typ podszedł do faceta ze stacji i beknął mu w ryj. tak po prostu.
Tamten do niego wyjechal od razu, co on odpierdala i w ogole. Cos sie pospinali i przemek odszedł. Wrócił z dwoma kolegami Przemkami i byli gotowi zajebać goscia.
Na filmiku jest bardzo wyraźnie widac kto jest prowodyrem, a kto probuje unikąc ustawki. Nasz bohater podkreslal, ze nie chce sie bic.
Nie udało mi sie nagrac natomiast od począku tej sytuacji.
Jak dla mnie gosc jest bohaterem. Przykładem, ze mozna łatwo pokarac sebkow co po alkoholu mają godmode on. Tepic frajerstwo w czystej postaci. Niestety poniósł straty-godzinę temu miał założone 7 szwow na stopie-rozerwane, oraz drugi palec rozjebany.
Typ najebal 3 sebkom w sandałach. Z 7 szwami na palcu. Respect, Sir.
Typ podszedł do faceta ze stacji i beknął mu w ryj. tak po prostu.
Tamten do niego wyjechal od razu, co on odpierdala i w ogole. Cos sie pospinali i przemek odszedł. Wrócił z dwoma kolegami Przemkami i byli gotowi zajebać goscia.
Na filmiku jest bardzo wyraźnie widac kto jest prowodyrem, a kto probuje unikąc ustawki. Nasz bohater podkreslal, ze nie chce sie bic.
Nie udało mi sie nagrac natomiast od począku tej sytuacji.
Jak dla mnie gosc jest bohaterem. Przykładem, ze mozna łatwo pokarac sebkow co po alkoholu mają godmode on. Tepic frajerstwo w czystej postaci. Niestety poniósł straty-godzinę temu miał założone 7 szwow na stopie-rozerwane, oraz drugi palec rozjebany.
Typ najebal 3 sebkom w sandałach. Z 7 szwami na palcu. Respect, Sir.