📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
nie wiem jakie pojebane strony trzeba odwiedzać żeby takie gówno znaleźć
you tube
zajebiste! też chce rzygać tęczą! gdzie można to u nas dostać?
a tak btw to zrób filmik
sadistic.pl/rzyganie-tecza-vt110068.htm to chyba te4 same chujki i się zasuszyły
Talk Shit Get Hit
@Bambiś to nie są te same osoby a w moim filmiku lepiej widać rzygi xD
w końcu po tylu latach przeszukiwania najbardziej czarnych czeluści internetu dostałem się na główną
w końcu po tylu latach przeszukiwania najbardziej czarnych czeluści internetu dostałem się na główną
MrKakao222 napisał/a:
Kolesie piją kolorowe mleko i sami się do wiecie co
dla niecierpliwych akcja tak od 1.30
Sami się do wiecie co? Lu bisz tak sy la bi zo wać każ dy wy raz? Czy mo że cho dzi ło Ci o "sami się dowiecie co"?
MrKakao222 napisał/a:
@Bambiś to nie są te same osoby a w moim filmiku lepiej widać rzygi xD
Za samo iksde mógłbyś zlizywać te ich wymiociny. Poza tym jesteś na sadolu od 12 maja 2012 roku, więc coś mi tu nie pasuje...
Notabene tym chujkom w różowych vansach obrzyganych tęczą przydałby się pobyt w wojsku.
Ale cioty, co chwila poprawianie grzywek i nawet do pojemnika barwnikiem trafić nie mogą.
A nie lepiej wylac to mleko prosto z butelki ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów