📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
takich bydlaków to się powinno codziennie po kawałeczku ze skóry obdzierać aż by skurwiel z bólu skonał
Pomijając tragizm tej sytuacji, niszczy mnie tendencja lasek do znajdywania sobie przejebanych kolesi, którzy wykazują ewidentne oznaki agresji, które to w jakiś czarodziejski sposób są nie dostrzegane przez same zainteresowane. Potem, kiedy dochodzi do takich sytuacji, gdzie koleś tnie swoją pannę nożem wielkie zdziwienie - jak do tego mogło dojść.
Wiecie jak to jest z kobietami, że wolą takich gnojów? Odpowiem Wam na to pytanie cytując Mario Puzzo:
„Nigdy nie traktuj kobiety zbyt dobrze. Kobiety trzymają się ochlaptusów, kurwiarzy, szulerów i brutali. Nie mogą wytrzymać ze słodziutkim, milusim facetem. A wiesz dlaczego? Nudzą się. Nie chcą być szczęśliwe. To nudne.”
Smutne, ale coś w tym jest.
„Nigdy nie traktuj kobiety zbyt dobrze. Kobiety trzymają się ochlaptusów, kurwiarzy, szulerów i brutali. Nie mogą wytrzymać ze słodziutkim, milusim facetem. A wiesz dlaczego? Nudzą się. Nie chcą być szczęśliwe. To nudne.”
Smutne, ale coś w tym jest.
O kurwa, to jest sadol.
@pylaochos
O ile mi wiadomo Dexter zabijał morderców.
@nanab
haha zabawne, drze japę jak mordują matkę na jej oczach, no naprawdę zadziwiające. Poza tym policjantka/pośredniczka, czy kimkolwiek ta Pani była, zrobiła co mogła, pytała w jakiej dzielnicy mieszka itd. więc nie pisz takich debilnych komentarzy jak Twoje IQ nie przekracza 60 punktów.
O ile mi wiadomo Dexter zabijał morderców.
@nanab
haha zabawne, drze japę jak mordują matkę na jej oczach, no naprawdę zadziwiające. Poza tym policjantka/pośredniczka, czy kimkolwiek ta Pani była, zrobiła co mogła, pytała w jakiej dzielnicy mieszka itd. więc nie pisz takich debilnych komentarzy jak Twoje IQ nie przekracza 60 punktów.
Myślałem że po oglądaniu filmów z egzekucji , flaków itp nic mnie nie ruszy.Myliłem się.Koszmar.
Floyd_The_Barber napisał/a:
Wiecie jak to jest z kobietami, że wolą takich gnojów? Odpowiem Wam na to pytanie cytując Mario Puzzo:
Mario Puzo - Głupcy umierają.
Polecam. Jedna z najlepszych książek o życiu, jakie w życiu przeczytałem.
"Japierdole xD gdzie Te chuopaki co som spoko"
*Były więzień z wyrokiem za molestowanie i sadyzm*
"Tu jestem szmato"
"O kurwa ty muj bohatesze xDDDDDD"
*przyjemny kujonek, który ma dobrze płatną pracę i zero kryminalnej przyszłości*
"Proszę pani, powinna pani uważać na tego jegomościa!"
"O w Dupe xDDDD spierdalaj Gimbulo zdupy xDDDDD Kocham <3 Wiemzienie 4 ever"
Dzisiejsze damy. Wersja skrócona.
*Były więzień z wyrokiem za molestowanie i sadyzm*
"Tu jestem szmato"
"O kurwa ty muj bohatesze xDDDDDD"
*przyjemny kujonek, który ma dobrze płatną pracę i zero kryminalnej przyszłości*
"Proszę pani, powinna pani uważać na tego jegomościa!"
"O w Dupe xDDDD spierdalaj Gimbulo zdupy xDDDDD Kocham <3 Wiemzienie 4 ever"
Dzisiejsze damy. Wersja skrócona.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów