📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
uho82 napisał/a:
a w baku wir
No kurwa jak Cie stać na taki samochód, to logiczne, że masz też za co zatankować i żyć normalnie, ale nie, bo tu jest Polska...
Wiadomo, że to mój kraj i szacunek trzeba mieć, bo się przelało dużo krwi, ale te kurwy teraz go niszczą i zostało tylko płakać, bo inni się wożą albo odmówić sobie chleba i brać w kredo, przerobić na gaz .
Kiedyś typ kupował od mojego brata BMW 750iL po niemieckim tuningu firmy AHG i powiedział legendarne już słowa, czyli "stać na konia - stać na siano". Po miesiącu brał już pierwszy kredyt na paliwo
@up a to niby czemu? Mam audi i samochodzik bezawaryjny wręcz. Nie narzekam.
Uho82, jak w baku wir, to dopiero jest zabawa! A do sklepu 200 metrów można sobie iść spacerem i nie wozić wszędzie tyłka, to wyjdzie na to samo, co przy zwykłym silniku. A podtlenkowi LPG mówię stanowcze nie.
Mój spokojnie do 20L/100km dobija, a przy wdeptaniu w podłogę to wolę nawet nie patrzeć na zużycie. Ale ja do pracy samochodem nie jeżdżę, więc nie odczuwam.
Mój spokojnie do 20L/100km dobija, a przy wdeptaniu w podłogę to wolę nawet nie patrzeć na zużycie. Ale ja do pracy samochodem nie jeżdżę, więc nie odczuwam.
W automacie... auta dla kobiet i ludzi po 60 roku zycia.
Jeśli ktoś chciałby wiedzieć czemu hamulec nie działał w samochodzie nawet bez przekręcania kluczyka jak pedał do podłogi wciskałem co wczoraj pytanie zadałem do tutejszych gimnazjalnych ekspertów - pierdolnął kolektor hamulcowy.
Jeśli ktoś chciałby wiedzieć czemu hamulec nie działał w samochodzie nawet bez przekręcania kluczyka jak pedał do podłogi wciskałem co wczoraj pytanie zadałem do tutejszych gimnazjalnych ekspertów - pierdolnął kolektor hamulcowy.
Kurwa chociaż raz w życiu chciałbym przejechać się takim autem...
Kurwa chociaż raz w życiu chciałbym przejechać się takim autem...
Człowiek od 200zł do 500zł można kupoić przejażdżkę wypasionym autem, jest bardzo dużo takich ogłoszeń
Koleś ma skrzynię ale zmienia biegi łopatkami, wypas. Patrzyłem na takie rozwiązania i są w pip drogie. Druga rzecz to masakra by przy takiej prędkości utrzymać auto na prostej. Leciutki ruch kierą i już leci w bok. Można by się pokusić o adaptacyjne,elektroniczne sterowanie gdzie przy zwiększaniu prędkości zmniejszała się czujność kierki, ale z drugiej strony jak zawiedzie takie sterowanie to o panie, szybko do ciebie pójdę...
Btw. są jakieś rozwiązania do Jaguara X-Type'a, żeby automat skrzyni zastąpić łopatkami?
Btw. są jakieś rozwiązania do Jaguara X-Type'a, żeby automat skrzyni zastąpić łopatkami?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów