787 uziemione a potrafia takie rzeczy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Bo jest dobra maszyna, tylko przechodzi choroby wieku dziecięcego. Usuną z niego te fabryczne usterki i będzie śmigać.
To znaczy tak słyszałem w telewizji...sam się chuja znam na tym :|
To znaczy tak słyszałem w telewizji...sam się chuja znam na tym :|
Kurwa, że przeciągnięcia nie dostał.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Mnie nabardziej dziwi start przy takim małym rozbiegu :O Ma ktoś informację na teamt tego pasa startowego?
jego systemy na to nie pozwolą, ograniczony wychył sterów, tu jest fly-by-wire
w 1:00 był niebezpiecznie blisko nad brzozami.
A później się dziwią, że katastrofy
A później się dziwią, że katastrofy
@ Ten, co nie wie gdzie wlazł:
Skoro ci ocenzurowało przeklony to pewnie jakaś inna stronka
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Skoro ci ocenzurowało przeklony to pewnie jakaś inna stronka
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Ciekawe jak sobie poradzi z rosyjskimi brzozami
jego systemy na to nie pozwolą, ograniczony wychył sterów, tu jest fly-by-wire
Racja, święta racja, tak to jest pierdolnąć coś zanim się neurony zgadają :/
Z jakiego powodu tak się wszyscy podniecają tymi samolotami które LOT kupił, przecież one nie są w niczym najlepsze, zwykłe samoloty pasażerskie a podnieta jakby A380 kupili. W innych krajach gówno by to kogo obchodziło co jakaś linia lotnicza kupiła, ale w Polsce wielkie wydarzenie.
Chyba ma katar, dlatego uziemione.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów