📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zbrodnia! W tym okrutnym jak sto chujów świecie dzieciak dostał od losu/Boga (w co kto tam wierzy) prawdopodobnie najgorszy wyrok jaki dostać można, a jakiś degenerat znalazł sposób, aby mimo wszystko dziecko się chociaż na chwilę odprężyło, przestało cierpieć, a nawet się uśmiechnęło. Kara śmierci dla takiego bydlaka to za mało...
i jak dziewczynka umrze to powiedza ze marihuana wywolala u niej raka -.-
brapol napisał/a:
Armia Rydzyka widzę
Skręca mnie jak ktoś nawija: aaaa ci chorzy mają lepiej mają ulgi, miejsca parkingowe itd. też chce być chory ah oh i sranie w banie.
brapol napisał/a:
Aż się chce być chorym
Aż się specjalnie zalogowałem żeby Ci powiedzieć jakim idiotą jesteś..
Weźcie zamknijcie mordy, byle jaki temat o marihuanie i odrazu widzę posty, że "to jest nieszkodliwe, zalegalizować" itp. Kurwa odzywają się experci zjebani. Milionowy raz czytam takie pojebane posty, chuj wam nałogowcy;D
@up
Już po dobranocce, idż spać.
Prawda jest taka, że wszystko szkodzi. Jedna rzecz bardziej inna mniej.
Już po dobranocce, idż spać.
Prawda jest taka, że wszystko szkodzi. Jedna rzecz bardziej inna mniej.
Retsam napisał/a:
Nie interesuje mnie czy to szkodliwe. Interesuje mnie dlaczego jakiś urzędas dokonuje wyboru za mnie, a jak się z nim nie zgodzę to jestem traktowany jak bandyta. Czy i czym się truć to indywidualna sprawa każdego człowieka, a nie miejsce zabaw dla polityków i urzędasów.Weźcie zamknijcie mordy, byle jaki temat o marihuanie i odrazu widzę posty, że "to jest nieszkodliwe, zalegalizować" itp. Kurwa odzywają się experci zjebani. Milionowy raz czytam takie pojebane posty, chuj wam nałogowcy;D
No chyba, że ty z tych co wiedzą lepiej od wszystkich ludzi na świecie - to nie mamy o czym gadać...
PS. A powietrze jakie jest szkodliwe: śmiertelność 100%, uzależnienie 100%...
na huj legalizacja, ci co chca to pala, ci co nie chca to nie pala, a za jakies lamusy wpadaja z zielskiem to juz ich problem zmniejszyl bym tylko kary za posiadanie jak i palenie zielska, tak jak to jest np. w uk, mandat =) ( oczywiscie posiadanie w rozsadnych ilosciach 1-2 g)
@Bongman, użyłeś spójnika "albo" - alternatywa wykluczająca, twierdzisz,że w Afryce lub na Bliskim Wschodzie nie może być zamordyzm i ciemnota jednocześnie? Jak tworzysz teorie to sprawdź czy użyłeś odpowiednich operatorów.
Marihuana powinna być dozwolona tak jak i alkohol ale pod jednym warunkiem. Jeżeli ktoś będzie odpierdalał (mówię tu również o chlaniu) powinno się taką osobę brać do izby wytrzeźwień i na odwyk, a jeżeli ktoś będzie zagrażał życiu drugiej osoby to do paki i koniec zabawy. Tyle, że do tego byłaby potrzebna policja, której obecnie w Polsce nie ma.
roofik5 napisał/a:
Marihuana defragmentuje kod DNA, dzieci się naczytały w internecie na pseudo stronach typu kwejk o wszystkich pseudo właściwościach marihuany i gdzie by się nie dało chcą udawać mądrych. Marihuana którą podają temu dziecku na pewno jest 1000x zdrowsza niż to co kupicie u kolegi po koledze od wuja w swojej mieścinie, co nawet światła dziennego nie widziało gdy dorastało.
tak kurwa. moralizuj ludzi opierajac sie na swoich domyslach.
daj linka do dokumentow z jakichs badan, ktore stwierdzily, ze marihuana defragmentuje dna, bo poki co to sie na demagogii opierasz.
a kiedys ogladalem wywiad z jakims typem co w ameryce/kanadzie(chyba kanadzie) produkowal zgodnie z prawem medyczna marihuane. pokazywali te jego uprawy i zadnego slonecznego swiatla tam nie bylo. wszystko pod lampami.
no ale bodek bzdur nagadal 10 lat temu, a debile dalej w to wierza
@Svenlee
cytujac wikipedie "Palenie marihuany bez dodatku tytoniu nie zwiększa jednak zauważalnie ryzyka powstania nowotworu układu oddechowego[34][35]"
wiec nie do konca...
To jest też okazja do ratowania polskiej gospodarki. Przecież legalizacja takich rzeczy jak prostytucja czy marihuana wyszła by tylko na dobre, każdy wie że to i tak jest ogólnie dostępne i nieszkodliwe, dlaczego więc nie opodatkować i nie zrobić po legalnemu? Ale politycy wolą ratować budżet z kieszeni podatnika...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów