Nie udowodniono szkodliwości używania marihuany (poza oczywistą szkodliwością palenia czegokolwiek) u osób dorosłych, to może czas takie badania przeprowadzić i raz na zawsze zakończyć tę szopkę? Jak słyszę o szkodliwości zielska od osoby, która ma zachlaną mordę, to śmiać mi się chce. Palenie tytoniu i picie mocnego alkoholu jest dużo bardziej szkodliwe - zarówno dla osoby zażywającej, jak i dla społeczeństwa. Zdecydowanie wolę spotkać na ulicy osoby zjarane niż pijane.
A jak ja słyszę po raz enty od osoby która prawdziwej marihuany nie paliła, jakie to jest kurwa lekarstwo to rzygać mi się chce. Ja nie pale, nie pije a robiłem obie z tych rzeczy. koniec tematu pojebane ćpuny
Poza Tym jak nie udowodniono? Ty się z chujem na głowy pozamieniałeś? te wszystkie schizofrenie, psychozy i inne chore akcje z banią to nie jest jeden z efektów przyjmowania marihuany? zastanów się zanim coś napiszeszNie udowodniono szkodliwości używania marihuany (poza oczywistą szkodliwością palenia czegokolwiek) u osób dorosłych, to może czas takie badania przeprowadzić i raz na zawsze zakończyć tę szopkę? Jak słyszę o szkodliwości zielska od osoby, która ma zachlaną mordę, to śmiać mi się chce. Palenie tytoniu i picie mocnego alkoholu jest dużo bardziej szkodliwe - zarówno dla osoby zażywającej, jak i dla społeczeństwa. Zdecydowanie wolę spotkać na ulicy osoby zjarane niż pijane.
wszystkie schizofrenie, psychozy te wszystkie schizofrenie, psychozy i inne chore akcje z banią to nie jest jeden z efektów przyjmowania marihuany?
weez kurwa, wez, wez...nie no, nie kurwa, boze, ja pierdole, nieeeeee...kurwa...wy....wyjdz!!!
Mam wielu znajomych, którzy w miarę regularnie palą. W zasadzie każdy z nich łapie zwiechy/nie sprawia wrażenia ludzi inteligentnych, gdzie przy alkoholu naprawdę nie ma takich efektów.
hahhahahahaha Pacuxx powiedzial co wiedzial
powiedzialem. a ty co masz do powiedzenia?
Osobiście nigdy nie prowadziłem po, ale wielu znajomych pali i prowadzi i nigdy nic nie odwalili. Jednemu to nawet pomaga. Mam znajomego, który auto kasował już nieraz, jednak kiedykolwiek zapali prowadzi o wiele spokojniej i bezpieczniej.
tak jak tu ?
Poza Tym jak nie udowodniono? Ty się z chujem na głowy pozamieniałeś? te wszystkie schizofrenie, psychozy i inne chore akcje z banią to nie jest jeden z efektów przyjmowania marihuany? zastanów się zanim coś napiszesz
Popieram.
Marihuana nie uzależnia i nie powoduje żadnych negatywnych skutków ... Taaa. Czytajcie dalej kwejka albo dyskusje idiotów i na taym opierajcie swój światopogląd.
Zielsko uzależnia i to bardzo.
Na prawdę nie znacie ludzi, którzy się uzależnili albo im odjebało? Można podać pare takich przykładów z najliższego otoczenia. Ludzi łapie taka schiza, że nie wiedzą co się wokół nich dzieje. Uważają że ktoś ich śledzi, mają podsłuchy , nie ufają nikomu , nawet rodzinie.
Ale zamiast ze starymi znajomymi albo rodziną przesiadują z innymi ćpunami i tedy już przejebane, taki człowiek ma nikłe szanse na powrót do normalności.
to te twoje przyklady z najblizszego otoczenia glownie amfetamine braly albo inne tego typu, bo schizy to naturalna reakcja organizmu na przeciazenie+stres.
Poza Tym jak nie udowodniono? Ty się z ch*jem na głowy pozamieniałeś? te wszystkie schizofrenie, psychozy i inne chore akcje z banią to nie jest jeden z efektów przyjmowania marihuany? zastanów się zanim coś napiszesz
wszystkie znaczy ktore? moze jakies konkretne przyklady komu odjebalo po marihuanie?? bo ja sie nie spotkalem. widzalem ludzi, ktorym sie popierdolilo po grochach czy proszkach, ale nigdy po marihuanie.
i co nigdy nie widziales zuli w autobusie jak do szyby gadaja? albo takich co ida gdzies ulica i nawet szyby nie maja do dialogu? to tez oznacza, ze jak pije alkochol to bede gadal z nieistniejacymi podmiotami?
a jak jakas osoba nic nie bioraca nagle laduje w wariatkowie ze schizofrenia albo jakas skrajna nerwica to tez jest dowod na to, ze nie branie narkotykow powoduje schizofrenie?? moze ty bys sie czasem zastanowil co?
@pi73master
zabawne jest to, ze jak widzicie zula to sobie myslicie "ale degenerat", a jak widzicie kogos kto adekwatnie duzo bierze marihuany(albo nawet wiecej bo ciezej przedawkowac) to zaraz jest mysl "o kurwa ale ta marihuana robi gowno w glowie".
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów