Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Cześć, jako że historia z mojego miasta to się nią z Wami podzielę. Nie wiem, czy ktoś z Was słyszał o Zakrzówku, jest to jezioro w miejscu starego kamieniołomu, otoczone skałkami, no ogólnie fajne miejsce do relaksu, szczególnie że w centrum Krakowa. Rokrocznie odbywa się tam tzw. ognisko kwietniowe, lecz w tym roku miała tam miejsce śmierć jednego z uczestników ( z tego co wiem spadł ze skałki) więc się zainteresowali nielegalną imprezą masową a do odpowiedzialności pociągnięto dziewczynę, która stworzyła wydarzenie na ten temat na facebooku (?!)

23-letniej studentce z Krakowa Annie Kubicz za “nielegalne zorganizowanie imprezy masowej” grozi 8 lat więzienia. Dzięki założonemu przez nią na Facebooku wydarzeniu, w kwietniu na ognisku na krakowskim Zakrzówku bawiło się ponad 20 tys. osób. Dziś Anna po raz pierwszy publicznie zabiera głos w tej sprawie. – Nigdy bym nie pomyślała, że to będzie miało taką kontynuację. Organizowałam spotkanie znajomych, a nie imprezę masową. Wyrok skazujący będzie ograniczeniem wolności na Facebooku – mówi w wywiadzie dla naTemat.

tutaj link do całości

natemat. pl/82137,anna-kubicz-oskarzona-organizatorka-imprezy-na-zakrzowku-zrzucanie-odpowiedzialnosci-na-jedna-osobe-jest-nieporozumieniem

krótko mówiąc
poniżej wrzucam zdjęcie Zakrzówka i zdjęcia z ogniska
kwietniowego.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bones1909 2013-11-23, 14:53
Oj było się było... gruba impreza co gorsza mam wrażenie, że następna edycja sie nie powtórzy
Zgłoś
Promek 2013-11-23, 14:56 1
Jasne wpierdolcie studentke do pierdla za opisywanie i skrzykiwanie znajomkow na twarzoksiazce! Natomiast gwlkacicieli dzieci, pedrylow mordercow i dewiantow wsadzajcie na max 3 lata albo wogole! Brawo dla polskiego sadownictwa i wymiaru "sprawiedliwosci".
Zgłoś
Papyndekel 2013-11-23, 15:05 3
quark napisał/a:

VukoJeśli to teren prywatny i nie ma tam wstepu to właściciel powinien odpowiadać za śmierć chłoapaczka na swoim terenie.

Jeśli ktoś włamie się na moją działkę i tam się zabije, to ja mam odpowiadać za jego śmierć?
Ognisko było organizowane na Skałkach Twardowskiego(teren publiczny). Zalew Zakrzówek(teren prywatny) jest ogrodzony siatką oraz są tabliczki informujące o zakazie wstępu.

Byłem tam w kwietniu i gdyby nie spora część buraków zjeżdżających tam raz do roku, to powiedziałbym, że było zajebiście.
Tak prezentowały się skałki po imprezie

Sam pomysł na imprezę zajebisty, ale za dużo buraków, którzy nie potrafili po sobie posprzątać lub chociaż włożyć śmieci do worków i zostawić przy drodze.
Zgłoś
DeepInLove 2013-11-23, 15:30
jak tecze trzeba spalic to pelno chetnych ale jak debile zebrali sie w 1 miejscu to podpalacze nagle sie rozplyneli no co jest z ta Polska ja sie pytam
Zgłoś
q................5 2013-11-23, 15:39
A ja się zapytam, oskarżenie z urzędu czy też ckliwa mamuśka pokrzywdzonego wniosła?
Zgłoś
Godelo23 2013-11-23, 15:54 1
Czy was już całkiem pokurwiło ? Jakiś napierdolony tępak spadł z skałki i się zajebał i chuj mu w dupę. Czemu dziewczyna ma odpowiadać za jakiegoś pokurwieńca który nawet pić nie potrafi... Sam biorę udział w podobnych wydarzeniach i jakoś kurwa nie sądzę żeby osoba która utworzyła wydarzenie na fejsie brała odpowiedzialność za uczestników... Winnego na siłę szukają a winny jest ten kretyn który się zabił...
Zgłoś
d................6 2013-11-23, 15:55
Dobra z innej beczki. Znałem trochę tego typa. Gościu był totalnym ćpunem. Wciągnął by nawet własne gówno gdyby zawierało trochę ćpańska. Po drugie ta impreza to totalny burdel i chuj mnie to obchodzi.
Zgłoś
joystik1337 2013-11-23, 16:07
Polskie prawo - 21 letnia ćpunka rozjebała samochodem dwójkę dzieciaków = 8 lat. Obarczenie winą organizatorki za śmierć jakiegoś kretyna = 8 lat. Trzeba stąd spierdalać.
Zgłoś
~Angel 2013-11-23, 16:14 2
joystik1337,

ćpunka dostała 8 a groziło jej 12 lat
tej grozi maksymalnie 8 a dostanie (jak dostanie) max zawiasy teraz widzisz różnice?

Zgłoś
WinterWolf 2013-11-23, 16:49 1
Debile idioci ignoranci. Dla was wszystko co z FB to jebane lajki? Bolą was dupy że ktoś je dostaje a wy nie? Stuknijcie się kurwa i pooglądajcie jak wyglądają eventy na FB. Co roku są organizowane marsze niepodległości, imprezy sylwestrowe i inne chuje muje, i kto je, ja się pytam, organizuje? Bo chyba nie Prezydenci miast -.- Wydarzenie to wydarzenie ktoś chce kogoś poinformować ogłasza imprezę, laska poczuła potrzebę założenia na FB i założyła, a wiadomo jak to się robi na zakrzówek- wysyłaj do wszystkich znajomych i niech przyjdzie jak najwięcej osób. Chuj w dupę cwelowi co zjebał się z kamienia, łazić nie umie po pijaku to niech imbecyl siedzi na dupie, a na miejscu tej dziewczyny pozwałbym go do sądu o byle gónwo, a imprezy na FB tworzyło się od dawna i tworzyć będzie. Poza tym jak tak bardzo chcą kurwa sprawiedliwości to niech przyjadą i pilnują takie imprezy skoro odbywają się co roku i są oficjalnie ogłaszane pomimo braku zezwolenia. Popierdolone prawo polskie. Olać sprawę a czekać tylko aż coś się stanie u posadzić kogoś kto nie jest temu winien. Jednocześnie można do pierdla wsadzić kasjerkę co sprzedała alkochol temu małemu zjebowi jak i jego rodziców że go zrobili. Bo inaczej nie byłoby wypadku.. -.-
Zgłoś
ellsworth 2013-11-23, 18:12
Po pierwsze, nie napisałeś istotnej rzeczy, ze Zakrzówek jest własnością prywatną i już za samo to powinna ładnie beknąć. Jakby zaprosiła 20 tys osób tobie do domu, którzy by go roznieśli w drobny mak, to chyba też miałbyś o to pretensję i domagał się od niej zadośćuczynienia.
Po drugie, prawo ściśle definiuje imprezę masową, więc nie ośmieszajcie się porównując to do choćby urodzin.
Zgłoś
Cupcio007 2013-11-23, 18:24
Dobra impreza była, polecam
Zgłoś
Paskudny Stary Dżon 2013-11-23, 18:29
No kurwa, przecież tam się co jakiś czas ktoś zabija...
Zgłoś
Moshe 2013-11-23, 18:30
Prokuratura znowu ściga przestępców. Dzięki niej czuje się bezpieczniejszy...
Zgłoś
s................s 2013-11-23, 18:35
Założyłeś temat sugerujący że babka dostała 8 lat. Nie dostała i nie dostanie. Tyle jej grozi w/g kodeksu, więc już nie pierdolcie smutów, bo nic w tym dziwnego nie ma.
Szkoda jeszcze że imprezowicze zostawili po sobie taki syf. Wieśniacka swołocz. Często łaziłem na Zakrzówek i zawsze mnie kurwica strzelała jak na to patrzyłem. Przyjdzie pizdolant jeden z drugi, najebie syfu, także w wodzie, a potem się w tym kąpie. Dobrze że zrobili to miejsce płatnym, przynajmniej się może jako tako uchowa i ktoś będzie to sprzątał po wszelkiej maści bydlętach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem