📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dowiedział się, że umrze trochę szybciej i z tego powodu się zabił, tak? XD
Powinien się cieszyć z tych 83 lat że dożył, niektórzy 3 lata mają i mają raka
W tym wieku czego się mógł spodziewać, co co mu odkryją? Polucje?
No i chuj bombki strzelił. Pożył by może jeszcze z pół roku albo rok i trafiłby do czyśćca a później może nawet i do nieba a teraz to już chuj, od razu piekło, otchłań, smoła, płacz i zgrzytanie zębów 😛
Mógł pomóc wyzwalać Kursk....
Ciekawostką: mózg zachowuje aktywność nawet kilka sekund po dekapitacji.
backslider napisał/a:
Szacun, miał jaja.
Nigdy nie zrozumiem osób które łączą samoodjebanie z jakąś odwagą. To raczej jest zwykle ucieczka od odważnego przeżycia trudnych chwil życiowych. Oczywiście rozumiem samobója gdy choroba powoduje że non stop boli i nikt nie chce albo nie potrafi ci pomóc ale wtedy to też żadna odwaga tylko zakończenie okropnego bólu na który to jedyne rozwiązanie, to bardziej akt ulżenia sobie. Domyślam się że opis filmiku jest bardzo okrojony bo kto w wieku 83 lat strzela samobója przez samą informację o raku. W takim wieku się cieszysz że z jakiegoś powodu jeszcze nie wykitowałeś. Gdyby lekarz powiedziałby mi w tym wieku że zaraz wykituję poszedłbym do sklepu i kupił cały karton fajek i kilka skrzynek browaru i bym to w przyjemny sposób przyśpieszył bo tęsknię za fajkami i nie palę z uwagi na zdowie serducha.
MarekJarek1 napisał/a:
Dowiedział się, że umrze trochę szybciej i z tego powodu się zabił, tak? XD
odszedł na własnych warunkach, najpewniej nie cierpiąc, a jeśli tak to max 1s zanim koło mu do końca upierdoliło rdzeń kręgowy. najwyraźniej nie widziałeś jak niektórzy ludzie z raczychem cierpią, a wtedy jest za późno żeby się samemu odjebać, rodzina tego nie zrobi, eutanazja też nie wchodzi w grę,..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów