📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Raczej panu w golfie chuj w dupe za taki manewr przed zebrą. Skurwysyn.
po przejściu się nie biega do kurwy nędzy!!!
Cytat:
Panu w Golfie gratulujemy refleksu!
jaki to golf niby ? zwykły biały sweter w serek z wełny szatlandzkiej
tylko głupie dziwki leca nie patrząc, czy za autem które się zatrzymało nie zapierdala jakiś debil tak jak ten w golfie np.
Cytat:
A dzieci na przejściu wymijam tak...
Wyprzedzam kurwa jak już! Wymija się samochody jadące z naprzeciwka. Nie dzierżę mylenia tych pojęć
marko23 napisał/a:
Jeśli mu gratulujesz to liczę na to że trafisz na takiego bez refleksu.
Kopnij się jeden z drugim do Norwegii, nawet rowerzyści mykają po przejściach i jakoś żyją.
swampshark napisał/a:
Wyprzedzam k***a jak już! Wymija się samochody jadące z naprzeciwka. Nie dzierżę mylenia tych pojęć
Wyprzedzał??? jebnij się w łeb. Ci piesi poruszali się w tym samym kierunku że ich wyprzedzał? Następny "instruktor"
Cytat:
I życzymy skończenia na hardzie bo jest głupim kutasem!
dostawczak mu zaslonil, mial szczescie i refleks
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów