Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dlaczego nikt ich nie kocha poza innymi motocyklistami...
Za to, jak się już nawzajem kochają, to na zabój.
Bez sensu ten opis
Bez sensu to jest dwóch pedałów oczekujących dziecka... przede wszystkim to jakaś dalekowschodnia egzotyka i nie wiemy jaki to kraj i jak mają doprecyzowane przepisy o wyprzedzaniu i wymijaniu. A nawet jeśli to rzucanie butelką w celu wywołania urazu u kierowcy ciężarówki może doprowadzić do niebezpiecznej sytuacji na drodze i jak dla mnie nie jest chwalebne ze strony "zmotocyklowanego" i to właśnie miałem na myśli.
Bez sensu to jest dwóch pedałów oczekujących dziecka... przede wszystkim to jakaś dalekowschodnia egzotyka i nie wiemy jaki to kraj i jak mają doprecyzowane przepisy o wyprzedzaniu i wymijaniu. A nawet jeśli to rzucanie butelką w celu wywołania urazu u kierowcy ciężarówki może doprowadzić do niebezpiecznej sytuacji na drodze i jak dla mnie nie jest chwalebne ze strony "zmotocyklowanego" i to właśnie miałem na myśli.
Raczej nie mają "doprecyzowane" w ustawie, że można jechać na czołowe jak ma się większy pojazd. Dalekowschodnia egzotyka powoduje, że taki jest zwyczaj ale również jej można przypisać butelkę która wpadła przez okno do kabiny
Pozdro
Stary nie pierdol i nie wylewaj żali przez to ze sam się dziecka nie doczekasz. Kierowca to chuj a motocyklista to tez chuja ale mniejszy.
halman ty jesteś niedorozwinięty jakiś?
Tak- on jest wstrzymany umysłowo, co zresztą potwierdził odpowiadając pytaniem na pytanie:
a ty?
Tak- on jest wstrzymany umysłowo, co zresztą potwierdził odpowiadając pytaniem na pytanie:
słuchaj; zaproponowałem ci coś, ale może ci umknęło więc przypominam; sadistic.pl/dobrze-ze-sie-tylko-przeslizgnal-vt528258.htm5830257 wchodzisz w to?
słuchaj; zaproponowałem ci coś, ale może ci umknęło więc przypominam; wchodzisz w to?
Przyznam szczerze, że nie widziałem wcześniej tego posta z linku i napiszę ci, że koło chuja mi lata, czy będziesz komentować moje posty czy nie. Jak widzisz nie cisnę z komentarzami pod każdym twoim filmikiem. Nie chce mi się już zwracać ci uwagi na błędy jakie popełniasz pisząc opisy, że już o ich bezsensie nie wspomnę- dlatego komentuję twoje wrzutki sporadycznie.
Przyznam szczerze, że nie widziałem wcześniej tego posta z linku i napiszę ci, że koło chuja mi lata, czy będziesz komentować moje posty czy nie. Jak widzisz nie cisnę z komentarzami pod każdym twoim filmikiem. Nie chce mi się już zwracać ci uwagi na błędy jakie popełniasz pisząc opisy, że już o ich bezsensie nie wspomnę- dlatego komentuję twoje wrzutki sporadycznie.
nie satysfakcjonuje mnie taka wymijająca odpowiedź; albo zawieszenie broni albo jedziemy po sobie, twój wybór.
nie satysfakcjonuje mnie taka wymijająca odpowiedź; albo zawieszenie broni albo jedziemy po sobie, twój wybór.
Halina może wolał byś zawieszenie fiuta?
Jakie zawieszenie?
Przecież wtedy będzie tutaj wiało nudą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów