18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Halman 2019-06-15, 20:51 15
przykra wiadomość dla autora postu; nie rekomenduję tego tematu do postawienia go tutaj
Zgłoś
longlong7 2019-06-15, 22:28 6
kurwa nic z tego nie rozumiem, może dlatego że nie oglądałem tego
Zgłoś
Verano 2019-06-15, 22:57 6
Kurwa, następny strażnik Teksasu.
Zgłoś
Eges 2019-06-15, 23:05 4
no i chuj jak są naiwniacy to się ich robi na kase. każdy orze jak może
Zgłoś
cobranocka 2019-06-15, 23:20 2
Piwo za koszulkę .
Zgłoś
McQurwa 2019-06-15, 23:59
cobranocka napisał/a:

Piwo za koszulkę .

I zegarek

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
C................s 2019-06-16, 0:21 10
Po chuj to tutaj??
Zgłoś
C................n 2019-06-16, 3:23 6
Jak do mnie dzwonili spammerzy, to rzucałem na nich klątwę voudou (znam kreolski) i kazałem, by sobie poczytali w internecie oraz obejrzeli parę filmów na youtube, żeby się przekonali, czy to działa. Jedna nawet ze łzami potem oddzwoniła, prosząc o jej zdjęcie, a telefony po gdzieś roku takich metod się skończyły.
Zgłoś
brylant1412 2019-06-16, 8:40 22
w tych firmach pracują same pajace.Do mnie zadzwonił na domofon przedstawiciel że chce zrobić umnie pokaż garnków .Mieszkam na 4 piętrze windy nie ma---Mówię mu że ok wchodż a ten pajac wchodzi z takimi wielkimi ruskimi torbami zasapał się jak skurwysyn.Otworzyłem drzwi i mówie chujowi że już mi się odechciało a ten pajac torby na plecy i schodzi po schodach i coś pierdolił pod nosem.....

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
jorge68 2019-06-16, 8:57
Super koszulka
Zgłoś
edek.bajzel 2019-06-16, 9:39 5
chuja wnośi ten film, żadnych konkretów, szkoda czasu
Zgłoś
MariolaBezPindola 2019-06-16, 9:52 8
Jak widze taki ryj i opis detektywistyczny, od razu wiem ze to jakis duren

Pokolenie kurwa youtube
Zgłoś
niemamskarpet. 2019-06-16, 10:25 15
Oto kilka sztuczek: a do tego dochodzi jeszcze NLP i dobrze wyselekcjonowani klienci, głównie emeryci ściagani np. darmowym badaniem

1. Do pokazu zawsze używamy nowych naczyń, klientom się mówi, że są używane już od dawna, a jak ładnie wyglądają.

2. Numer ze zdmuchiwanym omletem: prezenter pokazuje nową patelnię, suchą. Podaje ją asystentowi, a ten niepostrzeżenie podmienia ją na taka samą, ale wysmarowaną smalcem. Potem smaży się omlet i prezenter jednym dmuchnięciem zdmuchuje go z patelni.

3. Akcja z piernikiem: w kwadratowym naczyniu wysmarowanym wcześniej tłuszczem jest masa piernikowa. Na zwykłej kuchence się to "piecze", a potem pokazuję się widowni piernik od góry. Jest ładnie wypieczony i brązowy. Od dołu natomiast jest spalony na węgiel. Podaje się go asystentce, która odcina spaleniznę, a resztą częstuje widzów.

4. Przypalanie mleka: w butelkach po mleku jest jakaś inna, chemiczna substancja. Przypala się to "mleko" i pokazuje, jak łatwo odchodzi od ścianek wspaniałego naczynia. Normalne mleko już tak łatwo nie odejdzie.

5. Numer z karmelem: do naczynia wsypuje się cukier i go podgrzewa. Po chwili się karmelizuje, potem stygnie. Taki karmel bardzo trudno usunąć. Ale na pokazie schodzi bez problemu. Bo garnek wcześniej został posmarowany smarem używanym przez wulkanizatorów w czasie zmiany opony.

6. Na pokazie zawsze jest dużo naczyń, żeby móc swobodnie nimi manewrować, a zapasowa ekspozycja jest pod ladą.

7. Do pokazów używa się zawsze kuchenek indukcyjnych, dlatego że nie smolą dna naczyń i gary pozostają czyste do końca pokazu.

8. Bigos teoretyczny: w czasie pokazu w szybkowarze jest gotowany bigos. Wrzuca się wszystkie składniki i po 20 minutach jest "gotowy". Pokazuje się go klientom i wyrzuca do kosza. A do degustacji podaje się bigos kupiony w barze.

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
jinn 2019-06-16, 16:17 5
Mamy wolny rynek. To, że sprzedają za 1000zł patelnię wartą 25zł nie jest niezgodne z prawem. Gościu porównał tę sytuację do sprzedaży Tigera na Orlenie. Drogo w chuj, a jednak nikt z tego afery nie robi. Każdy z nas może stanąć na straganie z truskawkami i próbować opierdolić je za 80 zł/kg. Jeżeli uda się sprzedać to w porządku, jeleń się znalazł i jest OK. Karygodne jest jednak świadome wpierdalanie kogoś w kredyty poprzez zaklejanie ważnych informacji na formularzu itp. Za to powinni być karani.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów