Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A c🤬j tam, łada rozj🤬a sciane domu kilka postów nizej za dwa dni pojedzie wyklepana a to amerykańskie gówno juz nie haha
właściciel samochodu ma uśmiech na twarzy bo :
A)mając taki samochód ma k🤬iokolosalne ubezpieczenie gdzie wydadzą mu drugie takie albo dadzą mu całą kasę
B)ma tyle kasy że pomyślał "c🤬j jutro kupię drugie"
C)jest zajebistym optymistą i stwierdził "ale zajebiście się wgniotło na tym drzewie"
...albo jest psychopatą.
A)mając taki samochód ma k🤬iokolosalne ubezpieczenie gdzie wydadzą mu drugie takie albo dadzą mu całą kasę
C)jest zajebistym optymistą i stwierdził "ale zajebiście się wgniotło na tym drzewie"
...albo jest psychopatą.

jbone napisał/a:
właściciel samochodu ma uśmiech na twarzy bo :
...albo jest psychopatą.
A jak jest pedałem?
Jerzy_Owsik napisał/a:
A jak jest pedałem?
To jutro będzie u ciebie

Ciekaw jestem, kto za to beknie? Właściciel myjni? Pracownik? I jak to potraktuje policja? Kradzież? Ciekawe....
saves napisał/a:
Ciekaw jestem, kto za to beknie? Właściciel myjni? Pracownik? I jak to potraktuje policja? Kradzież? Ciekawe....
Jeżeli właściciel myjni nie jest tzw. Januszem byznesu to ma ubezpieczenie na wypadek uszkodzenia pojazdu klienta, które każdy myślący usługodawca opłaca, bo c🤬j wie co mu jaki Mietek wywinie i jutro nie przyjdzie do pracy a on skończy w sądzie bez żadnych argumentów
saves napisał/a:
Krótkotrwały zabór mienia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie