Sadistic? Serio? Jak to trafi na glowna, to chyba tylko z powodu bolu dupy tutejszych roboli, co cale zycie zapierdalaja na swojego szefa i nigdy nic nie osiagna.
Dałem 17 piwo licząc na to, że to guano trafi na główną i wywoła Twój bol dupy, panowie jeszcze tylko 3 i Znawca sie wkurwi!!!
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzSadistic? Serio? Jak to trafi na glowna, to chyba tylko z powodu bolu dupy tutejszych roboli, co cale zycie zapie**alaja na swojego szefa i nigdy nic nie osiagna.
Pieniądze to żadne osiągnięcie. Możesz mieć miliony, a i tak będziesz cwelony.
Sadistic? Serio? Jak to trafi na glowna, to chyba tylko z powodu bolu dupy tutejszych roboli, co cale zycie zapierdalaja na swojego szefa i nigdy nic nie osiagna.
odezwal sie znawca cipek...
ZnawcaCipek : Znam sie na Cipkach, mam na dysku ponad 80GB.
Osiagnales sukces w zyciu i dlatego nie bujesz sie na jachcie, nie popierdalasz w tym momencie prywatnym odrzutowcem - tylko siedzisz w pokoju i komentujesz na sadisticu.
Dałem 17 piwo licząc na to, że to guano trafi na główną i wywoła Twój bol dupy, panowie jeszcze tylko 3 i Znawca sie wkurwi!!!
Pieniądze to żadne osiągnięcie. Możesz mieć miliony, a i tak będziesz cwelony.
odezwal sie znawca cipek...
ZnawcaCipek : Znam sie na Cipkach, mam na dysku ponad 80GB.
Osiagnales sukces w zyciu i dlatego nie bujesz sie na jachcie, nie popierdalasz w tym momencie prywatnym odrzutowcem - tylko siedzisz w pokoju i komentujesz na sadisticu.
Uwielbiam wasz bol dupy Przynajmniej nie musze z utesknieniem czekac na piąteczek,piątunio. Kocham poniedzialki, jak inni musza wracac do znienawidzonej roboty u swojego Pana, a ja mam wolne. Wiec maski na noski i korzystac z piątunia, bo weekend sie zaraz skonczy. Ha ha ha!
Uwielbiam wasz bol dupy Przynajmniej nie musze z utesknieniem czekac na piąteczek,piątunio. Kocham poniedzialki, jak inni musza wracac do znienawidzonej roboty u swojego Pana, a ja mam wolne. Wiec maski na noski i korzystac z piątunia, bo weekend sie zaraz skonczy. Ha ha ha!
no tak w poniedzialek mozesz sie wyspac... MOPS pewnie Ci pozniej otwieraja
nie bujesz sie na jachcie, nie popierdalasz w tym momencie prywatnym odrzutowcem - tylko siedzisz w pokoju i komentujesz na sadisticu.
A niby czemu nie mógłby komentować z ajfona na jachcie z kutasem w gębie jednej z 10 dziwek?
Pieniądze to żadne osiągnięcie.[...]
A wręcz przeciwnie, szanowny Panie Kolego. Pieniądze są fizyczną manifestacją Twoich umiejętności wyuczonych, zaradności, poświęconego czasu i energii. To duże osiągnięcie.
no tak w poniedzialek mozesz sie wyspac... MOPS pewnie Ci pozniej otwieraja
On jeszcze cycka ssie, więc jest niezależny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów