📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurier, paczka ważniejsza niż śmierć. Wkrótce w kinach.
TT4 napisał/a:
Kurier, paczka ważniejsza niż śmierć. Wkrótce w kinach.
Tak, ale manewr wykonał jak należy i nie pierdolił się we wdawanie w dyskusje. Pojechał dalej. Tak, jak to robią kierowcy, którzy takie sytuacje mają na co dzień, a muszą jechać do celu na czas. Ja też kiedyś kurwami rzucałem, a teraz robię swoje. Byle być przed debilem, który coś odpierdala na drodze.
Piwko dla kierowcy, a drugi to pewnie na zjazd miłośników letnich opon jechał
chłopcy nie odrywajcie wzroku od drogi i zawsze tak jest Radio i telefon to skutek zajebania jak w tym przypadku w Merive i zdziwienie jak to się stało Pozdrawiam Sadole
Jaja ze stali
No i prawidłowo. Ominął, nic się nie stało to co ma robić? Zatrzymać się? Wybiec z pięściami? Trąbić? Wyzywać od kurw? Tamten się zagapił, zdarza się. Doskonale wie, że popełnił błąd. Nie trzeba mu tego wytykać. Nic się nikomu nie stało. Jedziemy dalej. Tak powinno być, a nie dawanie upustu swojemu choremu ego i wyżywanie się na kimś na drodze.
Kurwa mać, ja pierdole BRAWO! Tysiące jebanych filmików w kompilacjach widziałem gdzie debil w takiej sytuacji robi w dokładnej kolejności: krzyczy kurwa, wciska klakson, dalej drze ryja, lekko odbija w stronę samochodu, pół metra przed autem wciska hamulec, a na końcu JEB.
Na tyle filmików jeden, który nie jest posiadaczem prawa jazdy, tylko kierowcą!
Na tyle filmików jeden, który nie jest posiadaczem prawa jazdy, tylko kierowcą!
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
sluzbowa fura, sluzbowe paliwo, jakies odbiory, snieg za oknem... tez bym mial wyjebane
podgor5 napisał/a:
sluzbowa fura, sluzbowe paliwo, jakies odbiory, snieg za oknem... tez bym mial wyjebane
Przecież oni są najczęściej na samozatrudnieniu i pracują własnymi samochodami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów