Przyjeżdżają do polski całymi autokarami, odbierają zasiłki, robią zakupy i wracają do siebie. Witamy w 'mocarstwie humanitarnym' czytaj: państwie rządzonym przez zdrajców i idiotów.
Nie siej proszę. Nie ma tam idiotów. Są tylko zdrajcy i ludzie wyznania handlowego.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTeraz to modne, wystarczy że coś powiesz nie tak o tych darmozjadach ze wschodu i jesteś ruskim agentem
W sumie racja, to nadaje się ci najwyżej na tiktoka.
Przyznaje napisałem jak bym był upośledzony
Teraz też
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie. Ja mam srogą dysmózgię, ale ty piszesz jakbyś był ze wschodu.
Nie ze wschodu nie jestem Wybacz
Przyjeżdżają do polski całymi autokarami, odbierają zasiłki, robią zakupy i wracają do siebie. Witamy w 'mocarstwie humanitarnym' czytaj: państwie rządzonym przez zdrajców i idiotów.
Nie masz pojęcia na co liczy rząd i tylko powtarzasz, będąc zmanipulowany przez pro opozycyjne media, że rząd jest głupi, bo utrzymuje Ukraińców. Zobacz dane ile miliardów ci Ukraińcy tutaj zostawiają mimo zasiłków i jak bardzo poprawiają sytuację demograficzną w Polsce.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Miliony swoich pasożytów mamy na utrzymaniu dzięki rozdawnictwu Pisu to dorzućmy sobie jeszcze kilka milionów ukraińców dla których 500+ to na miejscu miesięczna pensja. Możecie sobie kupić Starlinka od Muska, którego nasz rząd zasponsorował z naszych podatków na ukraińskim OLX za 200 dolarów. Takich wałów są tysiące, ale niestety jest odgórny zakaz mówienia o jakichkolwiek przypałach z udziałem ukraińców. Czy to policja, pogotowie, urzędy skarbowe itp. Cicho sza bo nie można ludzi podburzać przeciwko uchodźcom
Pisane celowo z małej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów