📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
uhuuuuuu ruskie propagandu w natarciu
Brutal90 napisał/a:
Zwykłe odpowiedzi zwykłych ludzi
zwykli, niepodstawieni ludzie dokładnie tak samo jak w tvp
@up
Naprawdę miłe podsumowanie,gdzie film trwa 8 min,a Wy już pod 2 -3minutach oskarżacie mnie o bycie ruską onucą jak i szerzenie propagandy....
Naprawdę miłe podsumowanie,gdzie film trwa 8 min,a Wy już pod 2 -3minutach oskarżacie mnie o bycie ruską onucą jak i szerzenie propagandy....
Brutal90 napisał/a:
@up
Teraz to modne, wystarczy że coś powiesz nie tak o tych darmozjadach ze wschodu i jesteś ruskim agentem
Brutal90 napisał/a:
@up
a po co mam oglądać jak wszystko już zwarłeś w:
tytule tematu
w opisie tematu
Halman napisał/a:
a po co mam oglądać jak wszystko już zwarłeś w:
tytule tematu
w opisie tematu
W filmiku są też wypowiedzi zdradzieckich ryjów, którzy chcą by Polska płaciła na ruskie gówna, więc najpierw obejrzyj
Ty Halman czasami napiszesz coś mądrego, czasem śmiesznego, inteligentnego ale ogólnie to masz mózg przejebany na zicher. Taki kurwa typowy internetowy, sadisticowy pseudo yntelygenty szeryf od siedmiu boleści..
Przyjeżdżają do polski całymi autokarami, odbierają zasiłki, robią zakupy i wracają do siebie. Witamy w 'mocarstwie humanitarnym' czytaj: państwie rządzonym przez zdrajców i idiotów.
Przejdę się ulicą, przepytam setkę ludzi, 3/4 niewłaściwych odpowiedzi wytnę i będę miał w pełni wierzytelny materiał. Idealne żeby kręcić gównoburzę na sadolu.
Ankieta w kraju gdzie ludzie potrafią się pobić jaki majonez jest lepszy a co dopiero o Ukraińców zaraz sie pojawi tu milion komentarzy, dajcie spokój szkoda czasu na jakies komentarze, jedni drugich i tak nie przekonają Smacznej kawusi
Wkurwienie słuszne tylko obiekt nie ten, trzeba złość kierować na zjebów w urzędach i instytucjach, którzy tworzą warunki do systemowego nie równego traktowania ukrów ponad Polaków.
Ja bym jeszcze dopłacić becikowe, rurowe i dodatek za rozłąkę. Stać nas.
Lewackie podejście do tematu - emocje ponad kompetencje. Nie ważne co potrafisz, jaki masz wkład, czy pracujesz czy nie, liczy się czy jesteś pokrzywdzoną mniejszością i jak głośno płaczesz. Ta zaraza zniszczy wszystko.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów