📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polak1988 napisał/a:
Poproszę zestawienie ile dostali/dostają i ile wnieśli do naszego społeczeństwa.Chętnie to zobaczę Ps. fakt,że wykupili ponad 200 tyś samochodów z europy i przewieźli je na ukrainę się nie liczy do wydatków całe szczęście wyjebali ich z dorohuska na zosin,bo nie dało się tu już żyć z kilkudziesięcio kilometrową kolejką aut panoszących się,roszczeniowych i agresywnych uchodźców.Ps. 2. do tej pory się zastanawiam jak oni opuszczali kraj,skoro mężczyźni w zeszłym roku maj/czerwiec (jak dobrze pamiętam) mieli zakaz opuszczania kraju
Dodam tylko, że zwiększony popyt napędzany przez ukraińców przyczynił się do wzrostu inflacji. Gdzie człowiek nie stał w kolejce to ukraińcy z kredytem na Iphony, laptopy, w galeriach handlowych co drugi wielbłąd z tobołami to ukrainiec. Ikea, Agata, Leroy, Lidl, Biedronka itp. już nawet komunikaty napierdalają przez pół dnia po ukraińsku bo połowa klientów to szoszony. To wszystko przełożyło się na wzrost inflacji, ale o tym też cisza bo teraz idiota Glapiński może pochwalić się spadkiem inflacji do 16,8% bo ukraińcy już się obkupili i pojechali w pizdu. O zbożu, które przez Polskę miało tylko przejechać a jakimś trafem rozpierdala rynek naszym rolnikom to cisza. Duża w tym wina naszych Januszy biznesu, którzy jak zawsze chcą w pół roku majątek na resztę życia uciułać. Mam wrażenie, że jedyna opcja na normalność w tym kraju to z miejsca odjebać połowę motłochu. Reszta się zreflektuje, a i liczba ogólna idiotów też spadnie.
Bul_od_bytu napisał/a:
Możecie sobie kupić Starlinka od Muska, którego nasz rząd zasponsorował z naszych podatków na ukraińskim OLX za 200 dolarów.
Pisane celowo z małej
To ruscy agenci albo ich konfederuskie marionetki wrzucają te ogłoszenia. Spróbuj kupić, powodzenia. Latem zeszłego roku pełno było broni na sprzedaż w darknecie, że niby Ukraińcy sprzedają Javeliny i Stingery podarowane przez USA. Jacyś dziennikarze próbowali kupić i... się nie dało! Ale ruska propaganda wyła, że naiwny Zachód dał się zrobić w chuja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów