O leee
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak widzę blachy ESI to spie***lam, do samego Sieradza nawet za 1.000.000$ bym nie wjechał, to jak wsadzić chuja w blender cały nie wyjdzie.
up@ polecam też uważać na blachy ELA, bo różnie to bywa
Pozdrowienia od wariatów z Łasku dla Sieradza
Pozdrowienia od wariatów z Łasku dla Sieradza
Prrrrrrrr szalooooony.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Loq14 napisał/a:
@POLAK_nie_polaczek EZD, EZG, ELA, EBE, i inne egzotyczne to 3/4 w Sieradzu zdawało za 5000 razem.
Kiedy ja właśnie dokładnie o tym mówię, bo w Łasku też jeździ pełno pojebów, dlatego w tych okolicach generalnie jest delikatnie mówiąc przejebane
Jebać kołtunów z Sieradza, ale piwo, bo blisko ZDW
podpowiem ci w niemczech
W Łodzi przede wszystkim ćwoki z EZG (Zgierz dla niekumatych) robią syf na ulicach.
"Byliśmy na skraju znanej cywilizacji. Trzydzieści dwa tysiące metrów od Łodzi. Dalej był już tylko Sieradz."
śmierdzi fejkiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów