Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Koleś wyjebał salto 360 w powietrzu, spadł z 2m, wstał i sobie poszedł
Więc to pewnie Rosja, a nie Turcja.
"jakich u nas już nie ma..." co jest fajnego w pierdolonym mrozie -20 i sniegu po kolana powiedz mi ?? W moim przypadku z biegiem lat zima jest mi coraz mniej potrzebna a tak wlasciwie to gardzę nią.. Oczywiscie nie bede plakal jak sypnie sniegiem delikatnie i trzeba będzie oskrobać szybę w samochodzie ale na chuj komuś taka zima jak na obrazku powyżej?
No nie wiem, bo może dobrze jak się trochę wymrozi ? Ja też nie potrzebuję dużo śniegu, starczy żeby na święta było biało.
No nie wiem, bo może dobrze jak się trochę wymrozi ? Ja też nie potrzebuję dużo śniegu, starczy żeby na święta było biało.
No przecież jest, a nie czekaj..
"jakich u nas już nie ma..." co jest fajnego w pierdolonym mrozie -20 i sniegu po kolana powiedz mi ?? W moim przypadku z biegiem lat zima jest mi coraz mniej potrzebna a tak wlasciwie to gardzę nią.. Oczywiscie nie bede plakal jak sypnie sniegiem delikatnie i trzeba będzie oskrobać szybę w samochodzie ale na chuj komuś taka zima jak na obrazku powyżej?
To jest dobre że co roku wychodzi kto jest debilem bez wyobraźni za kółkiem... To samo się stało z UK, tam zima już dawno spierdoliła i masz efekty, 5 cm śniegu i paraliż, ludzie zostawiają samochody na poboczach autostrad i idą pieszo do domu a co odważniejsi zaliczają soczyste dzwony na letnich. Tak że tego, postęp technologiczny w europie nie nastąpił bo było ciepło i przytulnie, tylko że homo niby sapiens musiał się mierzyć z przeciwnościami serwowanymi przez klimat. Co bardziej spostrzegawczy zauważą zależność, że im dalej od równika tym debili jakby mniej
Dobry mróz zabija sporą część bakterii i wirusów tak więc dobrze trochę pocierpieć by później nie zdychać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów