Koleś nie ma zachamowań.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polski wyborca jest jak ta bita żona
Wydaje mi się że znacznie więcej polityków zasługuje na wyruchanie przez wielkiego niedźwiedzia od samego Korwina. Nie przypominam sobie, żeby kiedyś zrobił nas w chuja.
ZaHamowań, kurwa, zaHamowań...
"Zachamowań" nosz kurwa
ps Nigdy nie zagłosuje na PiS ale nie rozumiem kto wmówił ludziom że jak dojdzie do władzy PiS to będzie koniec świata i ogólnie szatan ... będzie dokładnie tak samo jak za PO czyli chujowo.
Tylko KORWIN! hehe
ps Nigdy nie zagłosuje na PiS ale nie rozumiem kto wmówił ludziom że jak dojdzie do władzy PiS to będzie koniec świata i ogólnie szatan ... będzie dokładnie tak samo jak za PO czyli chujowo.
Tylko KORWIN! hehe
Szkoda, że Twój polonista nie miał za"C"hamowań, puszczając Cię do kolejnej klasy.
jaki huj czepia sie pisowni ? kluje w oczy, to nie pacz.. to nie dyktando, czy podanie o prace.. to kórwa net..
@up wyjdź, proszę
@ TamGdzies
Idź być dyslektykiem gdzie indziej. Ja pierdole jakie podejście. Czyli w necie napierdalasz błędy, a już na dyktandzie nie będziesz? Zajebista logika.
Idź być dyslektykiem gdzie indziej. Ja pierdole jakie podejście. Czyli w necie napierdalasz błędy, a już na dyktandzie nie będziesz? Zajebista logika.
Jedyny ciapak którego lubię
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów