📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
"Kurwa, lampa rozbita, idę go dobić"
Jak się ma czym i się ma gdzie to na wyłączność sam bym zrobił sobie.
heh no kurwa co ten gosciu na motocyklu chcial zrobic tego nie wiem ale wyszlo mu
@up pouczyć chciał tępego chuja, że tak sie nie jeździ...
I tutaj doskonale widać mentalność kierowcy samochodu aka mistrz kierownicy na prostej. Po pierwsze ruch jest prawostronny, więc nawet jeśli zapierdalasz a prawy pas jest wolny to jedź kurwa prawym pasem. Dwa. Zapierdalasz lewym, ale w lusterku widzisz że ktoś zapierdala bardziej niż ty, to go kurwa przepuść i zjedź na prawy pas. Proste zasady, a buractwo za kierownicą nadal było, jest i będzie. W mieście to dopiero są cyrki, kretyni potrafią blokować lewy pas, tylko dlatego że 3 skrzyżowania dalej będzie skręcał w lewo. Eh...
Jeden chuj wart drugiego. Jedna pizda nie zna zasad ruchu drogowego, a druga chciała pokozaczyć to ma.
trafil na ruska, jego pech
nie,no cudowne!!! kilka razy juz ogladam,tez jezdze na moto,ale sam bym mu przypierdolil samochodem
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów