📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:42
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Kurwa, lampa rozbita, idę go dobić"
Jak się ma czym i się ma gdzie to na wyłączność sam bym zrobił sobie.
heh no kurwa co ten gosciu na motocyklu chcial zrobic tego nie wiem ale wyszlo mu
sam jestem motocyklistą, ale tego chuja mi nie szkoda bo dostał to o co się prosił.
I tutaj doskonale widać mentalność kierowcy samochodu aka mistrz kierownicy na prostej. Po pierwsze ruch jest prawostronny, więc nawet jeśli zapierdalasz a prawy pas jest wolny to jedź kurwa prawym pasem. Dwa. Zapierdalasz lewym, ale w lusterku widzisz że ktoś zapierdala bardziej niż ty, to go kurwa przepuść i zjedź na prawy pas. Proste zasady, a buractwo za kierownicą nadal było, jest i będzie. W mieście to dopiero są cyrki, kretyni potrafią blokować lewy pas, tylko dlatego że 3 skrzyżowania dalej będzie skręcał w lewo. Eh...
Jeden chuj wart drugiego. Jedna pizda nie zna zasad ruchu drogowego, a druga chciała pokozaczyć to ma.
trafil na ruska, jego pech
chyba pomylil motocykl z samochodem takie zajechanie i hamowanie tylko w aucie
Po czym sprawdził uszkodzenia swojego pojazdu i poszedł wpierdolić motocykliście
nie,no cudowne!!! kilka razy juz ogladam,tez jezdze na moto,ale sam bym mu przypierdolil samochodem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów