📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
up@ Żebyś się nie zesrał pluszowy misiu.
@ luka5z
Nie podoba się to scrolluj dalej, goście są pozytywnie pojebani i za to browar się należy.
Nie podoba się to scrolluj dalej, goście są pozytywnie pojebani i za to browar się należy.
powiem chyba jako jedynych z wszystkich ,,przezabawnych,, youtuberów ich udaje się mi oglądnąć , mają pomysły i nie widać sztucznego aktorstwa , pocisk START...
Aaaa tam pierdolicie, ja tam ich nawet lubię. Robią coś kreatywnego, lepsze to niż jedzenie gówna czy wbijanie sobie zszywacza w chuja. Nabijają się ze swojej grupy docelowej, właściwie plują im w twarz ale jest to grupa, której się to podoba
A co do hejtów to zróbcie coś lepszego a jeśli wam się nie chce to morda w kubeł i przewijać dalej.
A co do hejtów to zróbcie coś lepszego a jeśli wam się nie chce to morda w kubeł i przewijać dalej.
Hejt zupełnie tak samo jak ostatnio z Marią Maksymilianem Golonką.
Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.Cytat:
Jebać Allaha i tych kozojebców!!!
A co ma allah wspolnego z tym filmem?!
Za pedalów z abstrachuje piwko zawsze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów