📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
ale narwaniec, znęca się nad tą kierownicą jakby 15lat dojeżdzał ursusem do pracy
Zapomniałem dodać, że jest głośno
@ spadekkk
Może być 4A-GZE i "nieco" dłubnięte. Zresztą 4A-GE też zapierdala... Jeździłem ostatnio na torze MR2 AW11 i dawało radę.
Tak się składa, że mój brat posiada AE w stanie mega opłakanym- praktycznie do odbudowy.
1,5l w benzynie ale na trójce idzie bokiem(środek "wybebeszony")
Z tego co wiem to takie głupie 1,6l potrafią kręcić do ładnych mocy. No a biorąc pod uwagę wagę AE czy MR2...
Może być 4A-GZE i "nieco" dłubnięte. Zresztą 4A-GE też zapierdala... Jeździłem ostatnio na torze MR2 AW11 i dawało radę.
Tak się składa, że mój brat posiada AE w stanie mega opłakanym- praktycznie do odbudowy.
1,5l w benzynie ale na trójce idzie bokiem(środek "wybebeszony")
Z tego co wiem to takie głupie 1,6l potrafią kręcić do ładnych mocy. No a biorąc pod uwagę wagę AE czy MR2...
Nie hejtuję ani nie potępiam, tylko ciągle nie mogę zrozumieć: po chuj to robić?
Możecie mnie zjechać, mam na to wyjebane. Tylko potem nie zapomnijcie cmoknąć mnie w moje włochate czoko.
Możecie mnie zjechać, mam na to wyjebane. Tylko potem nie zapomnijcie cmoknąć mnie w moje włochate czoko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów