Od razu podkreślam że nie jestem moherem ani wielbicielem pis-u.
Od razu podkreślam że nie jestem moherem ani wielbicielem pis-u.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem bardzo ciekaw ile osób mówiących, że Trwam to gówno wie, co jest w ramówce? Jeżeli chcecie być modni, to se kurwa marchewy załóżcie i czeszcie grzywkę na bok, bo poglądy nie powinny być modne, tylko własne.
Kopiujecie jak małpy, nawet nie wiedząc co jest w tej tv. chyba, że wolicie POLO TV, no to rozumiem, bo jak raz by pasowało.
Nie, nie jestem z PiS, ani nie jestem wielbicielem o. dyrektora (wręcz przeciwnie)
W końcu się odezwał ktoś na poziomie. Popieram w 100% !
a rydzyk chche za darmola sie wczesac dlatego go nie wpuscili nikt darmozjadow nie lubi
i jeszcze upiera się, żeby mógł emitować reklamy. tu pieniążki kochane przemawiają, a nie wolność mediów.
(a czemu miałby nie? bo albo jest instytucją pożytku publicznego i nie płaci podatków, ale za to nie ma zysków z reklam, albo płaci podatki i może emitować same reklamy. to są równe prawa dla każdego, "o których" mówi rydzyk i pis. ale ojcu chce się i reklam i bez podatków)
Jak powiedział autor tego filmiku : "Głupim społeczeństwem łatwiej manipulować". Całkowicie się z tym zgadzam.
Jednak mimo wszystko uważam że radio się jeszcze jakoś trzyma, można usłyszeć czasem coś ciekawego, telewizja publiczna to już kompletne dno.
A teraz uwaga-skoro politycy rozkradają ten kraj itp, to kurwa czemu nie płacicie podatków? Przecież polska oficjalnie nie jest państwem wyznaniowym?
A co do robienia wody z mózgu to akurat myślę że jak wszystkie stacje to robią to nie umywają się do poziomu tv trwam, która dodatkowo żeruje na starszych osobach i ich zaufaniu do ludzi reprezentujących boga.
Co do spotu to chyba nakręciła go jakaś zgorzkniała baba bo zaczyna od wywleczenia tematu fotoradarów i autostrad które chuja się mają to tv trwam
Dziękuje-do widzenia i chuj
Ale mnie wkurwia ten skurwiony kraj . Serdecznie sram i na trwam ,PO i wszystkie inne zjebane partie . Żeby umarli
A co kurwa, Ty może nie umrzesz ?
Nie pierdolcie mi, że bezrobocie do 34 roku życia wynosi ponad 50%. W takim razie ja się chyba kurwa obracam w tych drugich, luksusowych 50.
Zapisy na zabiegi i operacje na "za kilka lat" są od kiedy pamiętam.
A to, że Trwam nie spełnia wymogów formalnych jest faktem i dzięki Bogu, nie miałbym nic przeciwko, gdyby w uzasadnieniu było nawet napisane, że nie i chuj, bo to banda upośledzonych intelektualnie dewotów, z jednym z większych w Polsce cwaniaków na czele. A to, że w telewizji dominuje głupawa rozrywka, to już wina społeczeństwa, które te jebane bzdury ogląda.
strasznie peirdolisz człowieku.
media manipulują ludźmi na potęge. niestety przez to Polska skazana jest na tę samą bandę świn przy korycie od ponad 20 lat.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów