Czarny murzyn powala policjantke i zabiera jej bron na szczescie posilki sa juz na miejscu aby polozyc nowy asfalt
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na co ten czarnuch liczył podnosząc łapy, po strzelaniu do policjantki?
Oj, nie wyszło strzelanie a potem grzeczne udawanie, że ja to się chcę poddać właściwie?
Dobrze że zaznaczyłeś że był czarny bo byśmy nie poznali który to 😅
Mzimu napisał/a:
Policjantka przeżyła?
gdyby autorzy forwardowania filmików do tego smiesznego portalu podawali jeszcze jakieś zródła to byś mógł wysledzić w necie dodatkowe informacje na ten temat i sie dowiedzieć a że tego nie robią bo mają to w dupie to jest jak jest.
OldMann napisał/a:
gdyby autorzy forwardowania filmików do tego smiesznego portalu podawali jeszcze jakieś zródła to byś mógł wysledzić w necie dodatkowe informacje na ten temat i sie dowiedzieć a że tego nie robią bo mają to w dupie to jest jak jest.
To jest dla nich już zbyt trudne, wybacz im.
Dlatego baby do policji się nie nadają ,tak samo jak do wojska i innych służb ,tylko rosłych twardych wysportowanych facetów powinni przyjmować ,chociaż teraz takich znaleźć ...same pizdy w rurkach albo bebzole jak u ciężarnych
OldMann napisał/a:
Jakbyś siebie nazwał - tzn. użytkownika śmiesznego portalu?
alususs napisał/a:
Lubię szczęśliwe zakończenia
alez ty glupi jestes jezeli uwazasz ze uznanie czarnucha za nie winnego to szczesliwe zakonczenie
nbclosangeles.com/investigations/ex-deputy-who-suvived-beating-in-vict...
"Jurors found Ari A. Young not guilty on May 31 of attempted murder and assault with a firearm on a police officer, according to court records. Jurors convicted Young on a charge of firing a gun with gross negligence, and Young was released from jail."
Dla.tego kobiety w wojsku czy policji to jakies zjebanie lewakow !! Kobieta nigdy nie bedzie rowna mezczynom , nawet kobiety czwiczace sztuki walki przegrywaja z facetami nic.nie czwicacymi sa wyjatki ale to mikro procent one w sytytuajcach kryzysowych ,krzycza I dra ryja ,wiecie dla czego ? Bo w toku ewolicji sie tak przystosowaly zeby jakis samiec ,je uslyszal I obronil ,zreszta jak widac skuteczne to jest , taka prawda kobiety sa stworzone do opieki nad potomstwem ,nie do walki I to nie zadna dyskryminajca taki tok ewolucji !! A kazda conchce byc facetem.to lewackie mody !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów