📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
@Velture
A ty huju nie lamiesz przepisow , jestes takim pizdusiem przez ktorego te korki się robią, chcesz wyzywać kogos to w oczy. masz tico na gaz to i nie łamiesz przepisów, lalusie ty bieberze kurwa
Cytat:
Jebany burak pierdolony.... Nagrywać film aby pokazać jakim jest się jebanym debilem...
A ty huju nie lamiesz przepisow , jestes takim pizdusiem przez ktorego te korki się robią, chcesz wyzywać kogos to w oczy. masz tico na gaz to i nie łamiesz przepisów, lalusie ty bieberze kurwa
@up a ty to jego kolega jesteś, czy adwokat? I co robisz o tej porze przed kompem, gimnazja zamknęli?
wasted napisał/a:
@Velture
nie ma filmiku jak dostaje wpierdol??
Coś czuję że gość będzie gwiazdą Wspomnicie moje słowa...
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
co za cymbal, a gliniaz za takie odzywki powinien posilki wezwac i powinni go na glebe pierdolnac zeby gryzl piach zero szacunku do innego czlowieka, policjant choc nie byl chamski a ten burak CHUJ CI W DUPE NYGUSIE twoje filmiki sa dretwe smieciem jestes jak tak sie odzywasz do innego czlowieka
H2S04 napisał/a:
@Velture Sam autor mówił, że go codziennie tam zatrzymuje to też pewnie byś się wkurwił.
Niech się nauczy kutafon jeździć, to się nie będzie wkurwiał.
Wielkie Brawa dla Policjanta .!!! jak bym zobacxzyl ryj tego kolesia co kreci juz dawno bym nie wytrzymal i spalowal chudego cwaniaczka. jakim to trzeba byc debilem e se pa curiosell
haha menda w rozjebanych nachach. kabaret!
tak z ciekawości, to skoro gość nie chciał podać danych, to policjant powinien chyba go zakuć w kajdanki, wezwać posiłki i odholować mu tego grata?
jak dla mnie gość jest zwykłym chwastem. za to co mówił powinni mu dojebać taką grzywnę (zniewaga policjanta na służbie, zniewaga sądu,używanie słów wulgarnych itd itp) (pomińmy to co mówił o rządzie, bo tu się pewnie wszyscy w dużej mierze z nim zgadzamy), że musiałby zapierdalać piechotą, albo autobusem do pracy. Wtedy by już taki kozak nie był.
jak dla mnie gość jest zwykłym chwastem. za to co mówił powinni mu dojebać taką grzywnę (zniewaga policjanta na służbie, zniewaga sądu,używanie słów wulgarnych itd itp) (pomińmy to co mówił o rządzie, bo tu się pewnie wszyscy w dużej mierze z nim zgadzamy), że musiałby zapierdalać piechotą, albo autobusem do pracy. Wtedy by już taki kozak nie był.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów