📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziadek zatwardziły głupiec, a młode skurwysyny go jeszcze szczują.
Oto obraz polskiego społeczeństwa.
Oto obraz polskiego społeczeństwa.
pojechali z próchnem
Nie wiadomo co nam na starość odjebie;b
Rozumiem że każdy ma prawo do własnego zdania, zarówno dziadek jak te gnojki ale kurwa nie podoba mi się zdobywanie takiej taniej popularności kosztem starszej osoby, a widać że młodzież świetne się bawi. Sam chętnie przypierdoliłbym pedałowi w sweterku i jego koledze w masce mimo że z Rydzykiem ani polityką nie mam nic wspólnego
Do gazu i z dziadem i z pedałami.
najlepszy jest chochroniaż wchodzący do akcji 1:28. Koleś jest zawinięty jak ja pierdole
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
A gościu w sweterku i tak wypadł żałośniej...
Dziad dał się wciągnąć w cyrk, a pajac to wykorzystał... Ot i tyle.
A gościu w sweterku i tak wypadł żałośniej...
Tyle lat a bić się potrafi ;d
pierdoli od rzeczy ale wyjebał i to się liczy ;d
pierdoli od rzeczy ale wyjebał i to się liczy ;d
chcecie in vitro to płaccie za swoje - ma dziadek racje niby czemu ja mam komuś coś fundować? no ale katol z niego niezły to niestety;/
Nie oglądałem, ale i tak hujowe i weście się wogóle odpierdolcie o de mnie!
Tak na serio to powtórka z pod krzyża, stary wkurwiony kontra młodzi gniewni a TV hieny mają żarcie. Ten kraj nigdy nie zmądrzeje.
Tak na serio to powtórka z pod krzyża, stary wkurwiony kontra młodzi gniewni a TV hieny mają żarcie. Ten kraj nigdy nie zmądrzeje.
lukasz.wm napisał/a:
chcecie in vitro to płaccie za swoje - ma dziadek racje niby czemu ja mam komuś coś fundować?
A z jakiej racji mam fundować komuś opłacenie Konkordatu, skoro nawet nie chodzę do kościoła, a wszystko co w mediach jest związane z kościołem mijam szerokim łukiem, łącznie z pieprzeniem o beatyfikacji ?
Fundowanie pieniędzy na in vitro ma taki sens, że jest z tego korzyść na przyszłe pokolenia (ktoś będzie zarabiał pieniądze na nasze pseudo-emerytury). Opłacanie konkordatu jako tako nie ma sensu i za utrzymanie kleru powinii płacić tylko aktywni parafianie i tyczy się to także innych wyznań.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów