📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja piedrole ! hamować tam ! Somsiad ! somsiad ! w Passata trafili !!! Passata !!! Józek lećta po księdza może odratuje !
Bardzo dobry materiał
Rinko napisał/a:
Pisk z daleka słychać ale "kompletnie zero hamulców"
Prawdopodobnie gościu przeznaczył cały budżet na zjebane naklejki a nie zwiększenie wydajności układu hamulcowego.
Zagotował się płyn hamulcowy przez co nie był w stanie się zatrzymać.
Wiewór napisał/a:
Prawdopodobnie gościu przeznaczył cały budżet na zjebane naklejki a nie zwiększenie wydajności układu hamulcowego.
Zagotował się płyn hamulcowy przez co nie był w stanie się zatrzymać.
Ale co ty pierdolisz, szlyszysz pisk opon? Wiesz skąd pochodzi pisk opon? W tym przypadku z tarcia wynikłego z niekręcenia się ich względem asfaltu.
To bieda tam piszczała a nie hamulce
Przy tych prędkościach co oni tam rozwijają to nie wiele zdążył jejwytracić hamując po asfalcie. A po trawie to sami widzicie przejechał jak nóż po maśle.
ejdzbikej napisał/a:
Ale co ty pierdolisz, szlyszysz pisk opon? Wiesz skąd pochodzi pisk opon? W tym przypadku z tarcia wynikłego z niekręcenia się ich względem asfaltu.
Kierowca wyraźnie mówi, że chuja hamowało.
Pisk opon zawsze oznacza zerwanie trakcji. Opony mogą piszczeć ale to nie oznacza, że auto wydajnie hamuje.
@up jak piski opon są przerywane to najlepiej hamuje, do tego samochód łapie najlepszą trakcję właśnie kiedy opony lekko piszczą na zakręcie, ale widać że facet ręcznym hamuje ->tylnie koła zablokowane na filmie
Macie piękne rozkminy o dźwięku opon ale chyba wszyscy zapominacie, że jak już się znalazł na trawie to jak po śniegu leciał i nieważne czym by hamował to efekt będzie taki jak na filmiku.
Zajebał to Zajebał, na chuj drążyć temat?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów