📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech no tylko kozolubcy zobaczą ten filmik, od razu przerzucą się z ciężarówek na wózki inwalidzkie.
czyli wózek elektryczny byłby oszustwem
Tomy to pieprzony kamper, czai się w jednym miejscu zamiast biegać po mapie
No to są dopiero siły specjalne. Normalnie lepsi niż specjalsi czeskiej marynarki wojennej.
idejakprzecinak napisał/a:
czyli wózek elektryczny byłby oszustwem
Oczywiście. Takie FOREST 3 SU, MEYRA OPTIMUS 2, czy VERMEIREN SQUOD STAND UP osiągają do 20km/h przy zasięgu około 70km. No to gdzie tu miejsce na sport. Chujek nie dość że się nie męczy to jeszcze siedzi.
Abraxus napisał/a:
No to są dopiero siły specjalne. Normalnie lepsi niż specjalsi czeskiej marynarki wojennej.
To tak jakbyś napisał, że gracze w CS'a są lepsi. Airsoft to tylko zabawa, nie napinaj się
P.s. Za czeską marynarkę!
- Ja też gram a airsofta! Kupiłem sobie karabin, pistolet, kombinezon, kulki na wszystko wydałem 10 tyś złoty.
- A jesteś, snajperem, szturmowcem, medykiem?
- pcham kolesia na wózku! Czy to nie wspaniałe?
- A jesteś, snajperem, szturmowcem, medykiem?
- pcham kolesia na wózku! Czy to nie wspaniałe?
@darksun: ta, tylko im skrzydła trzeba dopiąć.
Swoją drogą chciałbym go zobaczyć na terenach takich jak u nas, gęsto zalesione, stare kamieniołomy.
Swoją drogą chciałbym go zobaczyć na terenach takich jak u nas, gęsto zalesione, stare kamieniołomy.
"Jak widać kalectwo nie przeszkadza w zabawie. "
Na wiejskiej nikomu kalectwo tych dzieci nie przeszkadza w zabawie w politykę.
Na wiejskiej nikomu kalectwo tych dzieci nie przeszkadza w zabawie w politykę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów