18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:43

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
GhostScarface 2013-08-25, 20:33
ale jaja !!!XD stary pierd stoi i kręci filma nokia 3210 ,..
Zgłoś
PRG 2013-08-25, 21:11 2
Zarówno SM jak i ZUS oraz podatek w jakiejkolwiek postaci nie powinien istnieć
Zgłoś
Kaszysz 2013-08-25, 21:13 4
~Angel

Tusku co Ty tu robisz? Nie haratasz w gałę?
Zgłoś
adekbossek 2013-08-25, 21:16 2
emocje jak na grzybobraniu
Zgłoś
KlapkiSkarpetki 2013-08-25, 21:17 2
Lodz, kurwa.
Zgłoś
kaiel 2013-08-25, 21:17 1
mało im podatków płacisz?
kraść pewnie powinni, albo z głodu zdechnąć
prowadzić działalność ? kurwa ,za co?
Zgłoś
a................1 2013-08-25, 21:18 3
po to są targowiska żeby właśnie tam iść z tym majdanem zapłacić pare złoty za te 3 metry kwadratowe z których można handlować a nie na krzywy ryj sie rozkładać na chodniku i taniej sprzedawać bo nie płaci się za miejsce...... stragany z ulic mają zniknąć i będą krok po kroku likwidowane i przenoszone w odpowiednie do tego miejsca...... to nie Bułgaria że można kury sprzedawać na dworcu....
Zgłoś
tigerqaz 2013-08-25, 21:19
Ja Wam zarzucę ryma:
Czy zrobili źle, czy zrobili dobrze... Jebać skurwysynów, bo ich nikt nie poprze.
TaDammmmmmmmmmmm
Zgłoś
Malix 2013-08-25, 21:20 1
Dobra Angel, załóż DG i handlem rzodkiewką zarób na ZUS.
Zgłoś
wernetto 2013-08-25, 21:24 1
Angel napisał/a:

vulthoom,

To nie jest tłumaczenie - bo wysokie koszty. Jest tysiące takich ludzi handlujących pod cmentarzami na targowiskach, giełdach itp i potrafią ponosić te koszty ale nie znalazła się pani która sobie myśli, ze ją prawo nie obowiązuje a ci uczciwi niech spierdalają.
Chce dorobić do emerytury to niech poszuka uczciwej pracy. Ona sobie dorabia a gościu w spożywczaku na rogu bankrutuje bo chce być uczciwy.

To jest tak jak tłumaczenie - jestem złodziejem bo nie mam pracy

nie no nie mogę
Zgłoś
piotrekp25 2013-08-25, 21:31
Pajac autor drugiego komentarza ,jaja bym ci urwał za ten komentaż
Zgłoś
Piridais 2013-08-25, 21:34 1
Angel napisał/a:

na jakim targowisku?
stają i sprzedają na środku chodnika w większości bez pozwolenia bez kasy fiskalnej, nie płacą podatków, zusu itp
Ciężko się żyje w tym kraju ale to nie znaczy że można robić sobie samowolkę. Chcesz handlować to załóż sobie działalność gospodarczą opłacaj podatki jak większość drobnych sprzedawców w sklepach.

Od tego właśnie jest SM aby zajmowała się tego typu sprawami a nie stała w krzakach z fotoradarem.

Jest na tyle ciężko że tacy ludzie dorabiają sobie właśnie w taki sposób, rozumiem takie osoby bo jak chce się mieć na chleb to omija się zus-y i inne aka fiskusowe złodziejstwo.

Angel napisał/a:

vulthoom,

To nie jest tłumaczenie - bo wysokie koszty. Jest tysiące takich ludzi handlujących pod cmentarzami na targowiskach, giełdach itp i potrafią ponosić te koszty ale nie znalazła się pani która sobie myśli, ze ją prawo nie obowiązuje a ci uczciwi niech spierdalają.
Chce dorobić do emerytury to niech poszuka uczciwej pracy. Ona sobie dorabia a gościu w spożywczaku na rogu bankrutuje bo chce być uczciwy.

To jest tak jak tłumaczenie - jestem złodziejem bo nie mam pracy

Jest tysiące takich z czego 1/5 co roku zamyka interes bo się zwyczajnie bardziej opłaca na polskich beznadziejnych socjalach siedzieć jak uczciwie pracować, wina leży po stronie kraju bo tam gdzie jest dobrze tam takich cyrków nie ma, rośnie bezrobocie w zajebistym tempie, za niedługo nikt nie będzie patrzał czy umowa zusy fiskusy czy nie, aby przeżyć z miesiąca na miesiąc w Polsce trzeba kombinować. Rozwój gospodarczy w tym kraju to istna kpina, urzędy pracy pękają w szwach a młodzi ludzie po dobrych kierunkach spierdalają za granicę. Trzeba rozwiązać problem u podstaw, bo takich osób ("złodziei") będzie coraz więcej.
Zgłoś
Annaroth 2013-08-25, 21:37 1
Akurat tak się składa, że szara strefa przynosi o wiele więcej złego niż pożytku.

W tym kraju jeszcze długo nie będzie dobrze bo pracodawca jest okradany przez państwo co za tym idzie nie szanuje pracownika który w rezultacie on nie szanuje swojej pracy. I tak wkoło Macieju.
Zgłoś
l................2 2013-08-25, 21:40
Saute napisał/a:

Wytłumaczy ktoś o co chodzi?

ALE JAJA!

Idź na swoje kwejki i demoty tam wszystko zrozumiesz co tu jest do rozumienia ?
Zgłoś
kenzol 2013-08-25, 21:40
@~Angel

Ty też handlujesz warzywami na targowisku, że tak Cię to rusza, że Ty musisz płacić podatki, a tacy stojący na chodniku nie??

Btw. Nie tak dawno temu dyskutowaliśmy tutaj pod filmikiem, gdzie Straż Miejska/Gminna ustawiała fotoradar w Fiacie Panda. Byłeś wtedy zagorzałym przeciwnikiem SM i namawiałeś do zlikwidowania tych służb. A teraz z kolei mówisz, żeby SM zajęła się chodnikowymi sprzedawcami?? Wydało się jaki dwulicowy jesteś.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem