Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kraść pewnie powinni, albo z głodu zdechnąć
prowadzić działalność ? kurwa ,za co?
Czy zrobili źle, czy zrobili dobrze... Jebać skurwysynów, bo ich nikt nie poprze.
TaDammmmmmmmmmmm
vulthoom,
To nie jest tłumaczenie - bo wysokie koszty. Jest tysiące takich ludzi handlujących pod cmentarzami na targowiskach, giełdach itp i potrafią ponosić te koszty ale nie znalazła się pani która sobie myśli, ze ją prawo nie obowiązuje a ci uczciwi niech spierdalają.
Chce dorobić do emerytury to niech poszuka uczciwej pracy. Ona sobie dorabia a gościu w spożywczaku na rogu bankrutuje bo chce być uczciwy.
To jest tak jak tłumaczenie - jestem złodziejem bo nie mam pracy
nie no nie mogę
na jakim targowisku?
stają i sprzedają na środku chodnika w większości bez pozwolenia bez kasy fiskalnej, nie płacą podatków, zusu itp
Ciężko się żyje w tym kraju ale to nie znaczy że można robić sobie samowolkę. Chcesz handlować to załóż sobie działalność gospodarczą opłacaj podatki jak większość drobnych sprzedawców w sklepach.
Od tego właśnie jest SM aby zajmowała się tego typu sprawami a nie stała w krzakach z fotoradarem.
Jest na tyle ciężko że tacy ludzie dorabiają sobie właśnie w taki sposób, rozumiem takie osoby bo jak chce się mieć na chleb to omija się zus-y i inne aka fiskusowe złodziejstwo.
vulthoom,
To nie jest tłumaczenie - bo wysokie koszty. Jest tysiące takich ludzi handlujących pod cmentarzami na targowiskach, giełdach itp i potrafią ponosić te koszty ale nie znalazła się pani która sobie myśli, ze ją prawo nie obowiązuje a ci uczciwi niech spierdalają.
Chce dorobić do emerytury to niech poszuka uczciwej pracy. Ona sobie dorabia a gościu w spożywczaku na rogu bankrutuje bo chce być uczciwy.
To jest tak jak tłumaczenie - jestem złodziejem bo nie mam pracy
Jest tysiące takich z czego 1/5 co roku zamyka interes bo się zwyczajnie bardziej opłaca na polskich beznadziejnych socjalach siedzieć jak uczciwie pracować, wina leży po stronie kraju bo tam gdzie jest dobrze tam takich cyrków nie ma, rośnie bezrobocie w zajebistym tempie, za niedługo nikt nie będzie patrzał czy umowa zusy fiskusy czy nie, aby przeżyć z miesiąca na miesiąc w Polsce trzeba kombinować. Rozwój gospodarczy w tym kraju to istna kpina, urzędy pracy pękają w szwach a młodzi ludzie po dobrych kierunkach spierdalają za granicę. Trzeba rozwiązać problem u podstaw, bo takich osób ("złodziei") będzie coraz więcej.
W tym kraju jeszcze długo nie będzie dobrze bo pracodawca jest okradany przez państwo co za tym idzie nie szanuje pracownika który w rezultacie on nie szanuje swojej pracy. I tak wkoło Macieju.
Wytłumaczy ktoś o co chodzi?
ALE JAJA!
Idź na swoje kwejki i demoty tam wszystko zrozumiesz co tu jest do rozumienia ?
Ty też handlujesz warzywami na targowisku, że tak Cię to rusza, że Ty musisz płacić podatki, a tacy stojący na chodniku nie??
Btw. Nie tak dawno temu dyskutowaliśmy tutaj pod filmikiem, gdzie Straż Miejska/Gminna ustawiała fotoradar w Fiacie Panda. Byłeś wtedy zagorzałym przeciwnikiem SM i namawiałeś do zlikwidowania tych służb. A teraz z kolei mówisz, żeby SM zajęła się chodnikowymi sprzedawcami?? Wydało się jaki dwulicowy jesteś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów