Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie o taką Polske mój pradziadek kurwa walczył... Niedługo oddychać nie będziesz mógł jak nie zapłacisz.
~Angel- Szczerze i z całego serca życzę Ci żeby żeby Cie urzędasy wszelakie w dupę wyjebały i pieniądza wszelakiego Cie pozbawiły, rób dalej swoje płać dalej zusy, podatki, chuj z tego dostań i sczeźnij w tym socjalistycznym piekle, ty pierdolony komunistyczny chujku.
~Angel- Szczerze i z całego serca życzę Ci żeby żeby Cie urzędasy wszelakie w dupę wyjebały i pieniądza wszelakiego Cie pozbawiły, rób dalej swoje płać dalej zusy, podatki, chuj z tego dostań i sczeźnij w tym socjalistycznym piekle, ty pierdolony komunistyczny chujku.
Srogo dojebał mu z opodatkowanego na 23% internetu.
Polska B w natarciu. Chyba jutro podziękuję rodzicom, że nie wychowywałem się wśród takich ludzi
na jakim targowisku?
stają i sprzedają na środku chodnika w większości bez pozwolenia bez kasy fiskalnej, nie płacą podatków, zusu itp
Ciężko się żyje w tym kraju ale to nie znaczy że można robić sobie samowolkę. Chcesz handlować to załóż sobie działalność gospodarczą opłacaj podatki jak większość drobnych sprzedawców w sklepach.
Od tego właśnie jest SM aby zajmowała się tego typu sprawami a nie stała w krzakach z fotoradarem.
Ciekawe tylko czemu np do kościoła nie zajrzą po kasy fiskalne albo nie dowalą się do tych sklepikarzy z gazetkami i innym gównem pod kościołem w niedziele.
na jakim targowisku?
stają i sprzedają na środku chodnika w większości bez pozwolenia bez kasy fiskalnej, nie płacą podatków, zusu itp
Ciężko się żyje w tym kraju ale to nie znaczy że można robić sobie samowolkę. Chcesz handlować to załóż sobie działalność gospodarczą opłacaj podatki jak większość drobnych sprzedawców w sklepach.
Od tego właśnie jest SM aby zajmowała się tego typu sprawami a nie stała w krzakach z fotoradarem.
Masz po części rację. Jednak do kontroli kasy fiskalnej, czy prawidłowości w dokumentach jest Urząd Skarbowy, który ma swoje komórki odpowiedzialne za chodzenie i kontrolowanie. Podobnie jak SANEPiD kontroluje punkty handlujące żywnością, bo muszą one spełniać odpowiednie wymogi. Ale organy kontroli w US itp walą w chuja, to trzeba utrzymywać sztuczny twór w postaci straży miejskiej. Prawda jest taka, że to kolejny wymysł, którego obowiązki dublują się z Policją i organami walącymi w chuja, a biorącymi wielką kasę.
na jakim targowisku?
Normalnie nie daje rady jak czytem te bzdury, i chuj z tego ze to kawalek chodnika, nikomu nie przeszkadza ze tam stoja, nikomu nie przeszkadza, ze nie placa podatkow, niech sobie kilka groszy zarobia z tych owocow poki sezon jest. Zobacz sobie ile tona wegla kosztuje na zime i dalej glosuj na tuska
Normalnie nie daje rady jak czytem te bzdury, i chuj z tego ze to kawalek chodnika, nikomu nie przeszkadza ze tam stoja
Ok, więc nie będziesz miał nic przeciw temu, gdy (sytuacja czysto teoretyczna) na twoje podwórko przed ślicznym domkiem wjebie się jakaś handlara i rozłoży swój kramik? Przecież co to komu przeszkadza, niech sobie kilka groszy zarobi. Tak jak podwórko należy do ciebie i możesz nie życzyć sobie, by ktoś na nim handlował, tak miasto lub administracja budynku, do którego przylega chodnik, mogą sobie nie życzyć, by ktoś zrobił tam sobie minimarket. Czujesz klimat, czy rozrysować?
na jakim targowisku?
O ile się nie mylę to mamy kapitalizm czyli wolny rynek do Kxrwy!!. Jakbyś coś wiedział o gospodarce to byś wiedział że nie ma gospodarki bez szarej strefy!! Ile chłop sobie zarobi żeby z tego podatek odprowadzać, co to ma być socjalizm ?? JAK Tuska stawia fotoradary chce nam wydrzeć kasę to każdy protestuje a tutaj sam nawijasz o płaceniu podatków!!
Więc może pomyśl następnym razem zanim coś napiszesz.
No chyba ze ojciec komendant SM a matka w zus-ie robi to spoko. Tak czy siak, wypierdalaj stąd.
na jakim targowisku?
Stary, normalnie nigdy nie odpowiadam na takie komentarze ale jak czytam takie pierdoły jak ty rzygać mi się chcę.
Jedno co mądrze napisałeś to jedynie z tymi fotoradarami.
Twierdzisz ze powinni założyć własną dzialaność???? Gdzie pytam kurwa gdzie w polsce? zeby zus i skarbówka na samym wstepie wpierdolily ten mały biznes od środka? Żeby zakałdac firmę aby sprzedawać jebane owoce?
stary jedno Ci powiem, chyba rodzice maja dobrą działalność, albo pracujesz w zusie skoro tak twierdzisz.Powiem jedno Ludzie dla ludzi. wszyscy w okolicy bronili sprzedawce. Skoro nie palcil temu choremu systemowi szmalu to go musieli wyjebac- tyle mam do powiedzienia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów