18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
xqwzts 2013-08-25, 21:41 3
Przeczytałem kilka pierwszych komentarzy i powiem tak... Jesteście tak przeżarci tą komuną ze najlepiej idźcie se zestrzelić w łeb. Bo musi płacić podatki bo musi to bo musi tamto, Wolny kraj? Jesteśmy tak zniewoleni żę Chiny to w przeciwieństwie do nas sztandarowy przykład wolności człowieka. Starsza kobieta dorabia sobie do nędznej emerytury(która koniec końców także jest zwykłym socjalistycznym gównem), bo nie stać jej na leki czy inne gówna z dupy, a tu takie chujki przychodzą i jeszcze biorą jej jakieś pierdolone ogórki przy których pewnie ciężko całą wiosnę i pół lata w ogródku zapierdalała.
nie o taką Polske mój pradziadek kurwa walczył... Niedługo oddychać nie będziesz mógł jak nie zapłacisz.

~Angel- Szczerze i z całego serca życzę Ci żeby żeby Cie urzędasy wszelakie w dupę wyjebały i pieniądza wszelakiego Cie pozbawiły, rób dalej swoje płać dalej zusy, podatki, chuj z tego dostań i sczeźnij w tym socjalistycznym piekle, ty pierdolony komunistyczny chujku.
Zgłoś
LuckyFreak 2013-08-25, 21:42
wszędzie bydło
Zgłoś
MrZet 2013-08-25, 21:43
xqwzts napisał/a:

~Angel- Szczerze i z całego serca życzę Ci żeby żeby Cie urzędasy wszelakie w dupę wyjebały i pieniądza wszelakiego Cie pozbawiły, rób dalej swoje płać dalej zusy, podatki, chuj z tego dostań i sczeźnij w tym socjalistycznym piekle, ty pierdolony komunistyczny chujku.

Srogo dojebał mu z opodatkowanego na 23% internetu.

Polska B w natarciu. Chyba jutro podziękuję rodzicom, że nie wychowywałem się wśród takich ludzi
Zgłoś
DuckDodgers 2013-08-25, 21:45 2
Angel napisał/a:

na jakim targowisku?
stają i sprzedają na środku chodnika w większości bez pozwolenia bez kasy fiskalnej, nie płacą podatków, zusu itp
Ciężko się żyje w tym kraju ale to nie znaczy że można robić sobie samowolkę. Chcesz handlować to załóż sobie działalność gospodarczą opłacaj podatki jak większość drobnych sprzedawców w sklepach.

Od tego właśnie jest SM aby zajmowała się tego typu sprawami a nie stała w krzakach z fotoradarem.

Ciekawe tylko czemu np do kościoła nie zajrzą po kasy fiskalne albo nie dowalą się do tych sklepikarzy z gazetkami i innym gównem pod kościołem w niedziele.
Zgłoś
tranzystor 2013-08-25, 21:46 1
Angel napisał/a:

na jakim targowisku?
stają i sprzedają na środku chodnika w większości bez pozwolenia bez kasy fiskalnej, nie płacą podatków, zusu itp
Ciężko się żyje w tym kraju ale to nie znaczy że można robić sobie samowolkę. Chcesz handlować to załóż sobie działalność gospodarczą opłacaj podatki jak większość drobnych sprzedawców w sklepach.

Od tego właśnie jest SM aby zajmowała się tego typu sprawami a nie stała w krzakach z fotoradarem.

Masz po części rację. Jednak do kontroli kasy fiskalnej, czy prawidłowości w dokumentach jest Urząd Skarbowy, który ma swoje komórki odpowiedzialne za chodzenie i kontrolowanie. Podobnie jak SANEPiD kontroluje punkty handlujące żywnością, bo muszą one spełniać odpowiednie wymogi. Ale organy kontroli w US itp walą w chuja, to trzeba utrzymywać sztuczny twór w postaci straży miejskiej. Prawda jest taka, że to kolejny wymysł, którego obowiązki dublują się z Policją i organami walącymi w chuja, a biorącymi wielką kasę.
Zgłoś
monto 2013-08-25, 21:46
Angel napisał/a:

na jakim targowisku?

Normalnie nie daje rady jak czytem te bzdury, i chuj z tego ze to kawalek chodnika, nikomu nie przeszkadza ze tam stoja, nikomu nie przeszkadza, ze nie placa podatkow, niech sobie kilka groszy zarobia z tych owocow poki sezon jest. Zobacz sobie ile tona wegla kosztuje na zime i dalej glosuj na tuska
Zgłoś
wormarder 2013-08-25, 21:47
"bandyta!!!!1!"
Zgłoś
FryzjerZG 2013-08-25, 21:47 2
zastanawiam sie tylko, czy czlowiek nie ma prawa stac z owocami na chodniku, jak mi udowodnia ze handluje, moze przywiozlem z dzialki i czekam na znajomego ktory mi to podwiezie do domu. Pozatym rzucaja sie na uczciwego czlowieka, rabują jego owoce prowokujac zamieszki na ulicy. Zlodziejom do 250 oficjalnie zezwala sie na kradzieze, a uczciwego handlarza zniszcza. Ten kraj to bagno, musi byc rewolta.
Zgłoś
RavenRR 2013-08-25, 21:52 1
monto napisał/a:

Normalnie nie daje rady jak czytem te bzdury, i chuj z tego ze to kawalek chodnika, nikomu nie przeszkadza ze tam stoja

Ok, więc nie będziesz miał nic przeciw temu, gdy (sytuacja czysto teoretyczna) na twoje podwórko przed ślicznym domkiem wjebie się jakaś handlara i rozłoży swój kramik? Przecież co to komu przeszkadza, niech sobie kilka groszy zarobi. Tak jak podwórko należy do ciebie i możesz nie życzyć sobie, by ktoś na nim handlował, tak miasto lub administracja budynku, do którego przylega chodnik, mogą sobie nie życzyć, by ktoś zrobił tam sobie minimarket. Czujesz klimat, czy rozrysować?
Zgłoś
matsab 2013-08-25, 21:53
Angel napisał/a:

na jakim targowisku?

O ile się nie mylę to mamy kapitalizm czyli wolny rynek do Kxrwy!!. Jakbyś coś wiedział o gospodarce to byś wiedział że nie ma gospodarki bez szarej strefy!! Ile chłop sobie zarobi żeby z tego podatek odprowadzać, co to ma być socjalizm ?? JAK Tuska stawia fotoradary chce nam wydrzeć kasę to każdy protestuje a tutaj sam nawijasz o płaceniu podatków!!
Zgłoś
stiff88 2013-08-25, 22:03 1
~Angel jak dla mnie, jedyne co możesz zrobić, to pochylić głowę w dół, dobrze się rozpędzić i jebnąć w ścianę. Obrońca prawa się znalazł, a jak zus nas opierdala dzień w dzień jest OK? jak chuje z SM stawiają fotoradary tylko po to żeby jebać kasę na normalnie pracujących ludziach też jest ok?
Więc może pomyśl następnym razem zanim coś napiszesz.
No chyba ze ojciec komendant SM a matka w zus-ie robi to spoko. Tak czy siak, wypierdalaj stąd.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-08-25, 22:07 1
O dobrze, chłopak dostał nauczkę od polskiej myśli politycznej że zabieranie się za prace nie popłaca i lepiej coś zajebać.
Zgłoś
aktom 2013-08-25, 22:11
@Angel
Zgadzam się w 100 %
Zgłoś
agentus007 2013-08-25, 22:12
Angel napisał/a:

na jakim targowisku?

Stary, normalnie nigdy nie odpowiadam na takie komentarze ale jak czytam takie pierdoły jak ty rzygać mi się chcę.
Jedno co mądrze napisałeś to jedynie z tymi fotoradarami.
Twierdzisz ze powinni założyć własną dzialaność???? Gdzie pytam kurwa gdzie w polsce? zeby zus i skarbówka na samym wstepie wpierdolily ten mały biznes od środka? Żeby zakałdac firmę aby sprzedawać jebane owoce?
stary jedno Ci powiem, chyba rodzice maja dobrą działalność, albo pracujesz w zusie skoro tak twierdzisz.Powiem jedno Ludzie dla ludzi. wszyscy w okolicy bronili sprzedawce. Skoro nie palcil temu choremu systemowi szmalu to go musieli wyjebac- tyle mam do powiedzienia.
Zgłoś
saimon292 2013-08-25, 22:27
Patologia, ale jaja...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem