📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zazdrosne kurwy tak mają, było kupić łódkę a nie pedalskiego drona.
chyba otworzę biznes; skuteczna broń antydronowa czyli zwykłe wiatrówki tylko droższe o 50%
"Wszyscy kupują drony, a ja sprawiłem sobie wiatrówkę. To będzie cudowne lato."
Totalne kurewstwo. W dzisiejszych czasach już się nie bzyknie w plenerze.
To, że nagrał przez przypadek, to normalne, ale po co do sieci to puszczać?
Ja pierdolę, supełek w spodenkach kąpielowych zębami rozplątywała a ci aferę robią.
W Polsce dostaliby mandat za publiczne czyny lubieżne
Panie szamanie, nie wypierdoliłbym za granicę. Pomimo wielu dziwnych rzeczy w kraju, wolę znane mi problemy życia codziennego, niż nieznany atak nożem od rodowitego 12 letniego szweda lub francuza
cuurniprime napisał/a:
Zazdrosne kurwy tak mają, było kupić łódkę a nie pedalskiego drona.
Aż czuć przez monitor.
Ten sam poziom co nagrywanie parek w klopach nocnych klubów. Jak pies ogrodnika: sam nie rucha a drugiemu zazdrości.
Kuuurwa.
Stac cie na zajebiste wakacje, stac cie na wynajecie motorowki, jestes na tyle odwazny zeby sie ruchac w publice i co?
I zabierasz swoja stara i jestes lapany jak ten pasztet mlaszcze twojego kotleta. A mozna bylo wynajac pare dupeczek i nagranie bylo by oznaka statusu, a i nam by sie fajnie ogladalo.
Stac cie na zajebiste wakacje, stac cie na wynajecie motorowki, jestes na tyle odwazny zeby sie ruchac w publice i co?
I zabierasz swoja stara i jestes lapany jak ten pasztet mlaszcze twojego kotleta. A mozna bylo wynajac pare dupeczek i nagranie bylo by oznaka statusu, a i nam by sie fajnie ogladalo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów